Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
:) ko jos mudzahedinima placa ratnu odstetu?
ne brini za vid,dobar je. imas ti drugi mnogo ozbiljniji problem
bosnje bi opet dzabaluka i guzovace ... osim toga, da ste trazili para za kanader, covjek bi vas nekako i shvatio ali za dzamije, crnjak zivi !
Pozdrav iz Republike Srpske, kako ste ? Malo slabije vidim , je li ovo bio zemljotres?
Ja mislim da samo još u manjem bh entitetu nastalom putem genocida i zločina nad hiljdugodišnjim autohtonim narodom - Bošnjacima na svijetu imate aparthejd. Ako još negdje ima neka mi neko javi. Sreća u svemu ovome je što manji bh entitet (kako su krenule ove reforme ustava države BiH) neće još dugo postojati.