Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@muha. Normalno jer je drźava BIH..
@ozrenac. Kad je pjevo miloś bojanić.Bosno moja jabuko u cvjetu?Daaaaavno prije 1992..
Mile bi da uknjiži bilo šta što može prodati. Nema više muzara Slovenije, Hrvatske, BiH, CG... da se đikani grade i dižu sale, stadione, bazene, hotele a da ostali rovare po rudnicima, guše u fabrikama i hemijskim kombinatima... Zamisli kada im je vic da je "nagovještaj proljeća Bosanac za mješalicom". Ismijavaju se ljudi koji rade. Eto, neka se sad smiju - piju krv sami sebi i rasprodaju sve što mogu.
han pijesak uputio žalbu han šljunku.
PROPADE MILE TAL,,JEBIGA NISI TREBO OBECAVATI,,,
opet US udara na srpsku nejač......sad ce novi referendum :)
raspisuj Mile..dokle vise da gubimo vreme
Pa hajte više!
@alejalipa92 svi odlaze od bosnji i Kladuski Babo, i Covke sa HRHB ..a sto mi da ostanemo..da nas bosnjacki sudovi zahebavaju.Raspisuj Mile broj 2 pa da se razilazimo polako a potom zapoceti razgovore o mirnom razdruzivanju i podeli imovine.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
eto nato-a u baze po genocidnom entitetu. a kako cete glumiti drzavu kad vam nato drzi baze po cijelom teritoriju. hitno aparati za banja luku
"Pitanje je veoma logično: Kako će se Republika Srpska otcijepiti od Bosne i Hercegovine bez Brčko distrikta (u kojem je vojna imovina već uknjižena na distrikt) i bez 41 vojnog kompleksa koji pripadaju (ili će pripadati) državi Bosni i Hercegovini, raspoređenih po čitavoj entitetskoj teritoriji, u kojima će NATO imati glavnu riječ?" izvor: aljazeera
debeli vrati drzavi njenu imovinu i nemoj da..!!