Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posljednja prepreka su Bošnjaci al neće moći, devedesetih udari treća sila u Evropi i još embargo na život i odbranu a sada kopačke vama kopačke nama pa idemo u doigravanje.
Samo stranci, podobni bahhhlijsko, ustashhhko, chhhetnicki sudci su nula, samo da sebe zastite i nista vise od toga ....
Prevarili se malo Vucic misli da ima Sandzak u dzepu a istog momenta kad I Šumska I Sandzak bi proglasio nezavisnost iako nikakve pomoci iz BiH nema jer oni ne vole da se zameraju . A onda rs iz 3 dijela , čerupali bi je ko patku dio po dio
Drzava vec sedmicama postoji samo po inerciji. Nema institucija. Ako pocinis zlocin i neko te opomene, i ti ustrajes u zlocinu ali niko te ne moze zaustaviti ili kazniti, znaci da ta opomena, taj zakon ne vrijede. Znaci da si nezavisan. Sta treba nacrtati da se ovo shvati?
Dok je SDA kontrolirala Sud BiH i Tuziteljstvo, to su bile posljednje prepreke. Zatim je Predsjednistvo bilo posljednja prepreka, pa cak i vlada Federacije (?!?). U biti Ustavni sud je posljednja institucija pod kontrolom SDA (dvoje bosnjackih sudija dosli direktno iz SDA). Zato je sada drama ako se bude pitao i netko drugi, ne samo oni.
Moze zahvalit trojki jer su mu dali ostale poluge vlasti
Nije Ustavni sud posljednja prepreka koja stoji... Bla-bla 🤡
Ja ne znam sta je sa ovim mahnitim srbima, nije im ovo 92 i nema vise jna, kanton Sarajevo ima pola miliona stanovnika, ako misle da ce im pale , lukavica drzati Sarajevo pod opsadom, malo su se zahebali.kakili su se od 500 mudzahida na vozuci, a sada ce ih biti 50000.ja mislim da bi ovaj put dobili dobro po straznjici
Samo radikalno treba odgovorit RADIKALU!☝️☝️☝️
Šta je strašno. Jedan Bošnjak jedan Hrvat i jedan Srbin. Nema preglasavnja i sve super. Vjerujem da će se dogovoriti a ovako pritisci ucjene za glasanje. Mi možemo zajedno živjeti ko bubreg u loju. Običan narod se druži radi životari.
SRBIJA I BOS. SRBI SU POBJEDNICI..... zločinima, etničkim čišćenjem i genocidom su stvorili nešto što nikada nije postojalo i još će potpuno biti nagrađeni razgrađivanjem BIH.
OVO SE ZNA I BEZ STAVA STRUČNJAKA... pitanje je šta stručnjaci rade da to spriječe
Jao jesu dodiGa zeznuli...on od 2017.g.pod sankcijama, i????
Da dodje do podjele tek onda smo svi najebali i siguran sam da bi vecina sa sve tri strane napustila zemlju. I sad su uslovi k... za zivot zamisli tek kako bi bilo. Ali tacno cujes sve vise ljudi prave plan B neki za vani.
Od dogovora nema ništa...Strane sudije mogu biti zamjenjene domačim samo kada se radikalno približimo ulasku u Eu. Do tada , to bi bile vječne blokade , a to Milojko upravo i hoče..