Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ne bi Mile uskoro nešto razmatrao ???
А и ви ћете да идете ускоро........
@RBIHSE.. Zato śto se zna iduće godine "RS"proślost je..Jbg u "Rs"mora se znati. ima dana kad si drugi pobjednik,ima dana kad izgubiś..
O svim nekonstutivnsotima u FBiH odlučuje UStavni sud FBiH. Ovaj se Dodik baš razmahnuo po onoj ko šuti slaže se. Tako se uvalio u Klix i nosao bi diskove itd u Srpsku na analizu ! ko da FBiH ne psotoji niti njene institucije. A o praznicima BIH UStavni sud BIH .
Država piša po nižim nivoima i etničkim manjinama.
Referendum koji je odrzan na drzavnom nivou i usvojen NEMA SE PRAVO PONOVO RAZMATRATI nigdje u svjetu pa tako ni kod nas. Doduse u nasoj drzavi se sanja uvodjene diktatura ,ignorisanje vecinske volje gradjana ... diktature uglavnom ne opstaju a vidjeli smo i to kako diktatori zavrsavaju.
Bosance posrbice niko ne .ebe 0,1%
https://www.youtube.com/watch?v=o4IiFR-ttKE
Pojedincima bas dosadno.
retardirano ponašanje vlasti u rs. ako se ovakav sud kakav je smatra nelegitimnim (sa čim se slažem), onda mu se ne podnose nikakve apelacije do reforme istog. ovako, ako presudi kako mi se sviđa, onda valja, ako ne - onda frka.
pa sud je već obesmišljen, koliko odluka je neprovedeno, pa nikom ništa. istovremeno, reaguje trenutno na bakirovu apelaciju i čak izlazi iz okvira svojih nadležnosti - ustavni sud nema pravo da zabranjuje ili ne zabranjuje referendum. njegova isključiva nadležnost je da provjerava usklađenost pravnih akata sa ustavom. u svakom slučaju, da, prljava igra, odmjeravanje snage trećih i četvrtih preko prvih i drugih.
Pa je li "Ustavni sud BiH" ima toliko posla da ne moze da stigne u ovoj godini ili ne zeli da radi???
sačekaće do izbora, da se užari i upali .. za sad nema potrebe, sve ide po planu
bas tako..........treba imati keca u rukavu, uvijek