Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako bi bilo da nama nisu pomogli muslimani u ratu? A hvala bogu, pomogli su nam Iranci i obastali smo. Zato je i SANA95 bila uspjesna... kad shvate muslimani ono sto im je u Kuranu napisano a to je da je muslimanima bitnija religijska nego nacionalna pripadnost, bicemo spaseni!
glupani jedni, vi pojma nemate sta se ovde desava. sta mislite sto mi rusimo kuce arapske?tamo sve teroristi i ako ih mi ne sjebemo i do vas se doberu,pa vas amerika budet jebat
Da se mi Muslimani bogdom znamo organizovat kao oni Zidovi ne bi nam Bush bushovo po Iraku nit IDF po Rafhi... But you know what...moj muz je iz Izraela...ima ba i njih dobrih :)
Ma nisu bas ni Palestinci cvjecke.
Sta je obrezani sto neidete da pomognete svojoj braci u PALESTAJN nego sedite tu ko picke i govorite jaki ste mi vi braca sve moj do mojega.. Jebo vas Turcin..
Ima u Sarajevu debila. Ima, ima i to za izvoza!
Moke pretjerujes malo!!! SMRT MASONIMA!!!!
[5.51] O vi koji vjerujete! Ne uzimajte prijateljima jevreje i kršćane. Oni su prijatelji jedni drugima. A ko se od vas njima okrene, pa on je uistinu od njih. Uistinu! Allah ne upućuje narod zalima.
nazivajte me kako hocete, al tako su i Palestinci objerucke prihvatali Zidove dok ovi nisu ojacali, cim Zidov ojaca on odmah pocinje borbu! Ja cu vam sad reci jedan hadis: "Kad su musliman i jevrej zajedno, nema ni jednog jevreja da bar u mislima ne razmislja kako bi bilo da ubije muslimana". Ovaj hadis su mi do sad potvrdili mnogi jevreji u sarajevu. U Jevreja religija kaze da su Jevreji stvoreni od sperme boga a svi ostali ljudi od sperme magarca. Uzmite njiov obradjeni Tevrat i vidjecete i sami!
To sto jevreji cine palestincima je uzasna sramota!!!
moke, s'koljenima na rizu i na glas citataj manifest.
E, stvarno moke, ti si prava debilcina i tvojoj glupoj izjavi nema kraja. Hajde da zamjenim samo jednu rjec u tvojoj izjavi. Zamjeni Zidove za Muslimane. Hajmo pobiti sve muslimane zbog terorizma. Mozda su i srbi tako razmisljali kada su klali po srebrenici. Ne mozes izjednacavati i generalizovati.
ljubav ce pobjediti
Smrt Izraelu!!!
a cuj ovog hamasboya glupana, njemu su poznate "marke" twix i sneakers hahahahhaa... debilcino mrtva, haj ti malo do granapa pa sebi nadji taj "tweeks"