Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još samo da MUP kaznama uvede red u svim ulicama i na svim trotoarima u neposrednom krugu KCUS-a. Ono je užas i za pješake i za vozače.
ja sam juce isao u KCUS-A i vjeruj te opet ima auta u krugu to su stele i stelice i neki sitni sefovi klinika koji imaju kofol prednost i to nije posteno svi mi kupimo auta i dignemo kredite i kupimo auta i nasa auta vrijede kao i njihova ali gospoda sefovi nemogu da idu pjeske moraju pred ulaz da parkiraju nije posteno svi ili niko samo hitni slucajevi
kod stadiona kosevo ogroman parking, za manje od 5 min laganog hoda ste u bolnici. ne vidim problem. ako idete u neku od gornjih klinika, onda iznad bolnice ima mjesta na parkinzima stambenih blokova
Mene skoro uhvatio radar ispred II INTERNE .....
Može li mi neko objasniti kada vozim suprugu ili dijete u bolnicu (niko od njih nema propusnicu, hvala Allahu na tome), gdje da parkiram auto ?
Koje li su oni pacijente anketirali, kad su iskazali zadovoljstvo i zahvalnost...
Riba smrdi uvijek od glave...
prije je u kcusu bio savrseni nered, od kada su uveli red napravili su haos...