Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudima koji ne vakcinisu djecu treba oduzeti istu. To je maltretiranje djece. Cuj ne dati djetetu svom vakcinu protiv morbila... strasno.
Kakvo je to sad vakcinisanje gdje dijetu daju koktel vakcina. Hajde prije primis jednu pa nakon nekog vremena drugu. Sad ti dijete nakljukaju vakcinama.
Sami sebe ćemo sahraniti, pored nas samih nama ne trebaju neprijatelji. Znam dosta žena majki koje ne žele vakcinisati svoju djecu, znači ne možeš ih ubijediti da griješe. Ima nekih čudnih situacija kada dijete do vakcine normalno priča a poslije vakcine fasuje navodno autizam. Hajde ti sad ohrabri uplašen majke druge djece koje znaju za taj slučaj a za koji se ljekari prave statističari. Ima svega, ali poražavajuće je sve to
Sada placate ono u sto su vas godinama ubjedjivali u fiktivnim US serijama tipa DR. House, da ce neki nepoznati, a samo u tim srerijama carobni fix spasiti vas i svijet od zaraza. A u stvarnodti vase zdravlje mozete cuvati samo vi: zdravom, umjerenom i redovnom ishranom, izbjegavanjem alkohola i gaziranih pica, pusenja, fizickim aktivnostima, setanjem, sportom. A djeca moraju sama sebi razviti taj odbrambeni prirodni sistem. I to je to, krug zivota se nastavlja...
Ovaj tekst dolazi u isto vrijeme kada i dopis (citaj natedba visoke oligarske komande) koji je poslala gosp. Van Der Nazchist Leyen o ,,vaznosti,, fixanja. Ista ona gosp. koja je narucila mutnim radnjama milijarde doza od svoga ljubavnika i danas krije razmjenu SMSova sa njim. EU ima ogroman stok doza koji nece niko, a valja druge naruciti. Skupo unistavanje, bolje poslati i u Bosnu.
Ovi mladi roditelji su teški degenerici, gledaj šta rade nevakcinisanjem, djecu ugrožavaju životno bolestima koje su bile zaboravljene, vraćaju se 200g unazad ,sdljačka Internet grenacija, misle da je tačno sve što po internetu svaka budala piše i priča.
Ako je vakcinacija obavezna, zašto se niti jedna institucija ne počne baviti ovim problemom? Zašto pedijatri ne prijavljuju roditelje koji odbijaju vakcine, zašto direktori škola dozvoljavaju upis u školu, zašto centri za socijalni rad ne kucaju ovim ljudima na vrata zbog zanemarivanja zdravlja vlastite djece? Treba im odbiti pružiti medicinsku pomoć ili je baš skupo naplatiti.
obzirom da je ovo aktuelna tema i da ste jucer naveli da su od šestoro oboljele djece svi nevakcinisani, na sta je dobro ukazati, bilo bi lijepo i danas znati omjer od ovih 78 oboljelih.
OBAVEZNO KAZNJAVATI one koji nece da vakcinisu djecu
nije ni cudo kad sva kanalizacja ide u Jalu,
Na vjestima jucer nije bilo rijec o morbilama vec o respiratornim infekcijama... danas su to morbile
Ograničen intelekt, neograničen internet
zašto sad roditelji dovode djecu u bolnicu, ionako oni, hodže i popovi znaju bolje od doktora
Mozda zarazene bebe nisu ni stigle primit vakcinu jer su premale
zabraniti koristenje interneta neukim i nepismenim, jer su takvi najglasniji i malo pametnije iliti manje glupe dovode u nedoumicu, vjerovati npr. ljekarima koji pola zivota uce ili onima koji sve znaju, a ne znaju koliko ne znaju...
Imal aparata za zračenje na Ukc Tuzla
Losu politiku vodimo, umjesto odmah od Daytona da smo ih stisli da se ne osile, sad je vec poprilicno kasno, zapojasali su evo imaju i svoj dan, koliko god nam odvratan Izrael bio, moramo se ugledat na njih po pitanju obuke stanovnistva, kod njih i zene imaju obuku od 2g u vojsci, sve smo mi to trebali uvesti od 95te pa na ovamo kako nam se ne bi desilo isto.