Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada vide izvještaj o poslovanju, sjebat će se ljudi u život :/
Uboli su ko u g****o, u najvecu pljacku grada Sarejevo, ako ne i cijele BiH... Bice ovo interesantno...
AKO STE PRIJATELJI OVOJ FEDERACIJI, BIJEDI I JADU OD ZEMLJE NE DJTE IM KREDIT, UDAVIŠE NAS DUGOVI.
E moj Konakoviću? Šta to bolan ne bio radiš? Sve autobuske i kombi linije prebaci na Centrotrans a samo to malo tramvajskog saobraćaja može obnašati par desetina ljudi, šta praviš cirkus i zadužuješ nas, pa zar nevidiš da smo svi na ,,koljenima,, od bijede i kredita. Valja tolike pare vraćati, lako je tebi ti si se i još ćeš se obezbijediti ali kako ova jadna ssirotinja da živi.
@messi27 Što prije sve prepustiti Centrottransu, firma stabilna, bez dugova, autoobusi čisti uredni karte jeftine, vožnja ugodna, gasite više ovaj BLAM OD GRAS-a. KONAKOVIĆU UGASI GRAS, PA ON KAO FIREMA NE POSTOJI 10 GODINA SAMO STVARA DUGOVE, UČINI DA GA VIŠE NEMA PA ĆE TE OVAJ GRAD SLAVITI!
ma kakav ebrd!? nek vlada izglasa studiju o povecanju prevoza na deset maraka po karti i eto ti financiranja nesto slicno marzama na registracije vozila ;D samo rokaj,do balcaka
hihihi bit će šaren izvještaj
ma ebrd su kreteni zesci....poznati po svojim kreditima firmama koje ce propasti nakon toga . eto primjera crnkićeve prizme i kako oni zavrsise a ebrd osta bez svojih para
Prodajte GRAS nekome ko zna raditi!
hocete li konacno kupiti skodine niskopodne tramvaje????????
hahahaha...nema od toga nista, oni samo donacije furaju.
tiger@ ali ja volim skodine niskopodne tramvajw
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Halali se Elmedine od kredita :D
Sto ce im kredit??? Neka vrate Gras 110 miliona koje su pokrali unazad 10ak godina. Muzu Gras ko kravu muzaru, izvlace pare, pa je onda zaduzuju? Kad ga lrezaduze, hoce jeftino da ga prodaju???