Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala svaka čast ovim doktorima
ne volim crvene al da nie ovo tito izgradio, ko zna gdie i da li bi se liecili?!
Centar za srce u Sarajevu najbolji
Mozda i jedina klinika koja kod nas nesto valja i bolja je od ostalih
Joj da ja mogu objaviti jedno 100 slika sa ukc tuzla. Da se zgrozite.
Perisao sam se na UKC Tuzla prije 3 god. Na odjelu ORL. DEFINITIVNO,SVE POHVALE.SVAKA CAST NA PROFESIONALNOSTI.
Kaze 50 maraka i gledamo te ko svog. Licno iskustvo 😉
Ako vam treba televizora u klinici imate na eKupi.ba 💪😎
Za gooUser1573753945: To što su odbijeni falš respiratori treba zahvaliti tadašnjem direktoru profesoru Vahidu Jusufoviću koji ih je odbio pa ga je nova politička postava na kantonu za nagradu pomela sa pozicije direktora.
Najjca kardiologija na svijetu
Prvo digresija od teme. Živim u Tuzli i čudom se ne mogu načuditi da najteže bolesti pluća uvjerljivo ne vode na listi najčešćih. Ovo što se udiše tokom jesenjih i zimskih dana kada nema vjetra ili snijega je čisti otrov. Što se tiče UKCa u kompletu,situacija ni izbliza nije tako sjajna. Ipak je mnogo toga što se može proglasiti zaostavštinom prošlog stoljeća. Kadar je sve lošiji zbog političkog kadroviranja što se posebno odnosi na menadžment.
Pretpostavljam da ste "na mjestu dogadjaja". Nazalost, politika unistava sve. Istina je da je novi kadar sve losiji. Ne postoji sistematska edukacija, a to znaci da je ljude potrebno poslati u Heidelberg, AKH, Golnik itd., kao sto je bilo u zdravstvu SFRJ, koje je bilo medju najboljim.. Nadam se da ce se to promjeniti. I postoji jos jedna stvar- ljudi koji su primljeni preko politike, sada skoro svi, cesto se ponasaju kao da su Bogom dani- lijeni su, ne grabe, ne rade.
Samo strasite narod.
Krimimacima koji su izmislili 20 krvavih maraka za uslov usluge već plaćenog pregleda i kod opšteg i specijalističkog pregleda i već plaćenih lijekova na listi nek zatrebaju za najteže bolesti, sve rakove i infarkte mozga.
Bravo UKC Tuzli njenom rukovodstvu koji su posvećeni radu i pacijentu što se ne može reći za UKC Sarajevo ne dao Bog nikome
Svijetla tacka, kako zdravstva, tako i drzave. Kamo srece da je vise ustanova, ne samo zdravstvenih, uredjeno kao KVH.
jeftino i bijedno izgled
e ovo su respiratori a ne ono malinino smece... svaka cast...
Sve je za 5, ali da ovi doktori "uzimaju" manje ili da im bez razloga nosimo i za djaba imalo bi smisla.
Svim bolesnima gdje god bili, brz oporavak. UKC Tuzla bravo.