Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bila savrsenstvo i bit ce dok opet kakav vozac ne skrene u istu. kakvi smo, samo kineski zid moze nas sprjeciti da s licnim automobilom ne odemo na kafu u malu i veliku aleju.
@PreporodBosnjakaaBPS rece seljak.
@PreporodBosnjakaaBPS hahaha ja mislo tebe metnut da budes motor za fijaker.:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pod broj jedan plana sanacije .zabraniti vozilima da ulaze u aleju .Jer se ova ulica vec drugi put radi ista sredstva ulazu sve zbog nekaznjavanja *gazdi* koji ulaze.sa autima pred svoje kafane.
Jes normalan frajeru. Gdje cu svog golfa parkirat kad odem igrat Bingu?
Lijepa Ilidza - mali Teheran. Nego, cesto se sjetim ratne proagande sadasnjih Bosnjaka...ne djelite Bosnu, mi smo za suzuvot, mi smo za sve narode u BiH..I zavrsi se rat i sad vidimo za sta su. Od Bih bi htjeli napraviti islamsku drzavu. Federalni dio to i jeste. Jad i cemer od Sarajeva. Bule, bradonje, pokrivene djevojcice....unazadili se za 400 godina. Tuga!
ilidza ruglo Sarajeva
E kakva je nekada Ilidza bila! Podjes od "Ribljeg" pa hotel "Srbija", pa "kristal" pa "Topola"...(toga nije bilo nadaleko) 70-tih godina! A sada "zazirem" i svratiti na Ilidzu-zalosno! Sta "uradise" -papci!?
Ilidzu mozes urediti samo ako stanovnike protjeras iz nje
malu aleju popraviti pod obavezno, tako da sve bude ravno i tip top da ovi baste mogu iznijeti na kompletnu aleju pjeske se ne može proci
bolje bi bilo da ukine kafice oko skola i da skloni one ograde ispred skola , podsjecaju na zatvor dajte djeci slobode , a manje kafica zabetoniraste sve , nigdje trave , sami beton i asvalt
Mislim da ima prečih stvari na Ilidži da se uradi, npr. glavna saobraćajnica kroz Ilidžu koja liči na drum iz srednjeg vijeka. Mala aleja uopšte nije toliko kritična, sigurno ne toliko da bi se tu potrošilo 700000 KM?! A kad kažu da će saobraćaj biti obustavljen, vjerovatno misle na pješački i biciklistički?
ta saobracajnica ce u buducnosti bit pjesacka zona, slazem se da sobracaj treba obustaviti u setalistima po kojima se pjesaci secu.
Bilo bi mi drago, kada bi maloj aleji vratili stari oblik u smislu setnice,da bude izdignuta od nivoa ugostiteljskih i poslovnih objekata i da se zasade kestenovi,da se uklapa u ulicu pored stare gimnazije pravac stara zeljeznicka stanica , naravno bez zatrpane fontane.Objekte sa desne strane, gledajuci iz pravca pjesackog mosta ukloniti,svakako imaju privremeni status osim stare kuce gdje je i prije bio restoran.cjelina bi bila potpuna ,pravac-Pejton-pjesacki most-parki dalje velika aleja.
ilidzu treba sravniti sa zemljom i nanovo sve izgraditi
@Quaresma ta ti bi?? opet ti se zub upalio. :))
Sanacija stabala? Zar je i to moguce?