Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja 4G koristim po hrvatskim otocima već godinama. trebam li naglasiti ono godinama i otocima?
Otocima i Godinama
Otocima i Godinama
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Falt pozivi prema svima i 4 GB LTE interneta u Njemackoj u Telekomu kosta 57 eurica mjesecno. Ima keftinih operatera tipa Lidl Kartica i to gdje za 15 eura dobijes 10 GB interneta na 7.2 MBps. Nije to toliko jeftino vani. Doduse kad se uporedi sa standardom onda jest jeftinije. Problem BHtelecoma je taj sto u njemu radi mahom polupismen kadar i imaju poglup odnos prema korisnicima. Rekao bih stranacki. Tako da manite te price da je u HR ili negjde drugo sve dodzaba....
Jest jarane al kakva je pokrivenost signalom mislis da vani dijele sakom i kapom...
I da, zaboravih spomenut da je mreza u pojedinin dinelovima grado a ko ona stvar... A glavni su operater u DE
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U Haloo džaba internet, dobiješ svaki mjesec free 300mb a ustvari možeš par GB potrošiti, dokaz koliko para telekom uzima na internetu..
ovo je sustina realno je da se od 10 lektira u prosjeku se tri procitaju u vecini nasih skola, a na privatnim fakultetima odjedanput svi postadose pametni.. sada im treba internet na putu do tramvaja, izmedju kafica da sta ne bi propustili.. Ja sam najrahatniji kod nane na rucku koja zahvakjujuci BHT ima urednu penziju Nije sve u brzini interneta na koji vas navlace ovi sto cekaju da vam nane vise nema pa da vjerujete samo u zivot preko zice koji vam nude i naplacuju.
..kada bi BHT nudio g0wno obi frustrirani bi se javili da drugi nude dva za iste pare.. BHT je imao 0,07 KM cijenu SMS koju je region krenu da nudi 2012.. sta je sustina, bht ono sto treba daje povoljno, a stvari na koje se neki samo vole furati a oni cine 2% korisnika ne treba uopste primjećivati. .
BHT je 2005 je imao cijenu SMS koju niko nije imao u regionu...
Ova amela odobašić je glasnogovornica u svakoj ustanovi gdje je plata za tu poziciju od 2000KM pa naviše. Prvo se poslije rata,nakon što je radila u hayat tv,uhljebila kod stranaca pa kad su otišli onda u rak.
Trenutno sam na mini 15 i od 1 februara nema više kada potrošiš 100MB da ti smanje brzinu i da imaš besplatno, sada ostane brzina i naplaćuje se. Sreća pa mi uskoro ističe ugovor i preći ću na drugog operatera gdje za 29 km dobijem 4 gige mjesečno.
trenutno koristim BH Telecom midi 30 i imam potpisan ugovor na 24 mjeseca (mislim da se opcija zove 200%) i na osnovu toga imam gratis 200MB interneta, što je sasvim dodvoljno za moje potrebe. kada mi istekne ugovor prebaciću se na isti (srodni paket) i imaću gigu saobraćaja :) da napomenem sada imam popust na pozive i poruke, ko još nudi ovakve akcije
@thewhisper ja, zbog vrste posla kojom se bavim, moram imati mnogo više, jer šaljem i skidam dosta fotografija sa maila i sve moraju biti u visokoj rezoluciji, naravno firma mi ne plača to sve nego se moram snaći i naći najviše brzog interneta za malo love. Zato je ova opcija sa 4 gige je prihvatljiva.
Moja su ocekivanja da ce bhtelekom 4g uvest' prvi :)
istog sam mišljenja, BH Telecom uvijek ide prvi :)
...brze ce doci nego neki pameti a u koje ubrajam frustrirane posjetioce ovog portala.. Bokje je RAK da se krene baviti i ovim zicama ispred prozora na kojima ovom narodu dusmani milione iznose. Da bar ih daju za strik da se koriste..
Aaarrrrghhhh!!!! Naježim se kad vidim novinarski diletantizam! Cijene ne mogu biti skuplje ili jeftinije kako je napisano u clanku. Cijene mogu biti samo više ili niže, a proizvodi i usluge su skuplji ili jeftiniji.
ČIM OVI NAJAVLJUJU SNIZENJE CIJENA, ZNAČI DA SMO NAGREBALI, SADA ĆE TO BITI JOŠ SKUPLJE, SAMO ZAMOTANO U LJEPŠI PAPIR, NEDOBOGNIKOME!!!!!!
A. Kinezi uvode 6g xaxa
dobro ste se sjetili , još malo pa će 5G .
a koke se gze za dopunu jhahahhaha
I da studentski paket bude normalan, bez pljacke na kraju mjeseca....
De nek ovaj 3G naprave kak treba.
http://izimobil.ba/Aktuelno/novo-u-izimobil-ponudi/izimix - najmanji al' najjači kraj!
Na pretplati u BH-mobile koristim internet od 2,5 km cijeli mjesec i preko njega mi sve radi: dovoljno da radi Video Viber, Video skype, Video messenger i WhatsApp. Ostalo da ne nabrajam pa uporedite sa drugim telekom operaterima pa cete vidjeti kako i moze li tako kod drugih !!!
@Kaurin-SA daj ne dipr kakav je to internet ako ne mozes gledati yt u hd i skinuti pjesmu koju
@ThisIsSparta KUPI MOCNIJI TELEFON PA CES GLEDATI I SKIDATI "HD"