Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
postoji u opstini centar skola do koje djeca moraju ici kolovozom jer ulica nema trotoar, ta skola je Hasan Kikic a ulica Odobasina, ulica je veoma prometna, opcina centar je radila rekonstrukciju ulice prije par godina ali im nije palo na pamet da naprave trotoar, jest lijepo je da se napravi ljepsi trotoar u Alipasinoj ali je bezobrazluk hvatat poene na tome kad postoje ulice kao Odobasina i dok su djeca i ostali pjesaci potpuno nezasticeni i izlozeni vozilima
Samo neka se radi. Lijepo je vidjeti ovo
Centar zaista ima daleko najboljeg načelnika, čovjek je postavio zadaću svim ostalim!
Nacelnik Becirevic i citava opcinska administracija rade odlican posao, jedan od rijetkih svijetlih primjera u nasoj drzavi.
Centar je uvijek postavljao standarde, druge opcine se slobodno mogu ugledati
Hvala Bogu pa je neko u nekom poslu angazovao domace firme
Opcina centar je mozda i najbolja opcina u FBiH, sto dokazuju svakodnevno projektima koji idu u korist gradjana.
Opstina Centar za primjer svim drugim u Kantonu!! Uvijek najbolji i vode brigu o svojim gradjanima