Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno Republika Vampirska nije ni mrava zgazila, ali je zato na krvi bosanaca nastala, krvi se hranila ali će zato nestati kao i svi vampiri
hahahaha cek koliko treba da budes malouman pa da shvatis da mehanizmi za naplatu ne postoje....evo ja imam izvrsnu presudu da mi je covek duzan 15000 eura vec 6 godina pa ne mogu da naplatim, sta mislite ko ce to naterati RS da plati odstetu ahahahahahhahaha busi hahahha, busi hahahahaha
samo ih tuzite ne dajte im vremena da dizu svoje glave, jer ako neces ti onda ce on to izmisliti i uradi.
LICNO POZNAJEM JEDNU GOSPODJU, NJEN MUZ JE POGINUO, NIKAD NIJE OD FEDERACIJE NIKAKVU POMOC DOBILA!!! SA DVOJE MALOLJETNE DJECE SE POTUCALA OD KUCE DO KUCE KAO IDIOT! KZASTO TRAZITE SRPSKE PARE!?
NITI JEDANA PERSONA U FEDERACIJI, NIJE DOBILA NIKAKVU OSTETU OD VLADE, A VJECITO TRAZITE NESTO OD REPUBLIKE SRPSKE!!! ZASTO NE TRAZITE OD TURSKE!?
nek se SVI oni smiju a ti Turski cigane srbine ces placati slijedecih 200 godina!Eee..
Bol se nemoze platiti..ali treba da koliko god da ga ublaze i da plate ljudima ono na sto ih sud prisiljava...
ni ne znaju kad im je nastala ta republika mrska, jadovi..
Само ви тужите. Ви ни мрава згазили нисте. Мртве душе не говори а такви као ви, свога се зла не плаше. Од овакве глупости само ће Срби користи имати, и никад вам оростити неће. Aj sad navali sa psovanjem i nekulturom s čim se prepoznajete.
Dodik i RS se grohotom smiju na ovu odluku suda,svi su se opasno \"zabrinuli\" !
jel samo pet!?A gdje je jos onih 900 000??!Aj malo pozurite hebo vas \"Sud\"!
Republika Vampirska treba da plati sve-bravo sudu