Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
posao vrijedan hvale. Samo kad bi ubrzali popravak svih fasada u Sarajevu, a naročito onih na zgradame spomeničke vrijednosti. U toj istoj ulici, nešto niže na desnoj strani , na ulicu se naslanja fasada Gazihzsrefbegove biblioteke. Ta fasada je nova, ali je užasno prljava. Gelenderi koji stoje na ivici trotoara su toliko prljavi da me sramota tuda proči. Čudim se dsa niko to ne vidi od onih koji su nadležni i koji bi trebali da se brinu o ljepoti i urednosti grada, a da ne govorim o IZ grada Sarajeva.
et s.e.r.e.m ti se usta. da imas pojma o cemu pricas znao bi da je vecina auta koji su tu od pripadnika svecenstva i radnika muzeja. a da si bar jednom u zivotu bio u Sarajevu znao bi da majmuni da mogu parkirali bi na plafon a ne na trotuar. Papak jedan neostavljaj bezvezne komentare. nego pohvali i podrzi akciju zastite kulturnih spomenika Bosne i Hercegovine svih vjera.
A hoće li ikada policija bolje kažnjavati sve ove koji tu parkiraju? Nešto ne vidim da se ostavlja auto na trotoaru ispre Ali Pašine džamije!