Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je u biti prikaz stanja u drzavi. Kada se zbroji koliko nas je i koliko nas se diglo protiv ove vlasti, tocno ovako izadje. Jedan covjek na jedan grad.
NE DAJTE DA STANE NA OVOME!!!! MOMKU SU POLOMILI NOGE NI KRIVOM NI DUZNOM, JER JE TRAZIO SVOJA OSNOVNA LJUDSKA PRAVA SUTRA JOS JACE IDEMO TRAZITI UKIDANJE KANTONA KOME VISE TREBA OVOLIKA ADMINISTRACIJA KOJA NE RADI NISTA A SAMO DIZE KREDITE OD MMF-A!!!
Treba smao neko pametan da povode protest kao Klicko u Ukrajini,gdje su sada ti doktori nauka,magistri,valjda su oni pametni jer ovim nacinom tesko ce se sta postici normalno!Politicari su glavni za sve ovo a ne POLICIJA jer ce prerast u protest protiv policije a ne protiv vlade!
...e, jarane, da si im obećo "treći" vidio bi hiljada tisuća "rvatina"...
...ne znam sta ovi komentatori ocekuju...da se masa iz Z.MO stati iza transparenta "za funkcionalnu BiH"...pa godinama se bore protiv toga...nece funkcionalan grad, a ne drzavu...
o cemu pricamo onda i sta je svrha protesta?
PRIKAŽI ODGOVORE (43)
evo ovaj opet sa plakatom bebolucije
čim se uspostavi treći entitet hrvati će se vrlo brzo obračunati sa "svojim" lopovima, kako se i obračunavaju u hrvatskoj, ali bez toga hrvati su osuđeni na nacionalne politike, tako da ništa od učešća većeg broja hrvata u ovakvim protestima, jer čim čuju" bosna bez hercegovina, bosanski katolik, ujedinjeni zajedno, jedan predsjednik i sl", bez ljutnje, ali mene to odmah podsjeti na jugu i srbe, a to nismo htjeli, pa nećemo ni ovo...
DF ???
Đah kad i jedna lasta čini proljeće !
Legendo nad legendama, hoćemo bosnu i hercegovinu. Hocu Modricu, Bijeljinu, hocu Mostar, hocu Banja Luku, hocu Prijedor, hocu Trebinje, hoću da se zloćinci profiteri ratni zlocinci, milorad dodik i zlatko lagumdija iztraze. Hocu drzavu Bosnu i Hercegovinu. Necu da mo svaka manjina osporava svaki dan neko moje pravo. Hocu da budem bosnjak u Bosni i Hercegovini a ne da se svaki dan moram osjecati: izvinte što postojim!!!! Hocu bosansko drzavljanstvo, necu entitesko drzavljanstvo, jer necu da budem drzavljanin republike srbske. Hocu BOSNU!!! Svi na ulice.
To cemo jos vidit
Nismo mogli od smeća...
evo slika i prilika protestanata...klošar do klošara...neradnik do neradnika
mostar jos i zatrpan u smecu, protestuju komunalci a gradjani nista
ostali mostarci osamuceni smradom smeca...ha se averte eto i njih...
Pa realno gledajuci (nemam nista protiv mostaraca) ali vazda su cekali da im sa nema padne nesta Tako je bilo i onaj snijeg kad ih je zatrpao nisu kitom makli...JBG AL TO JE REALNOST
neba*
care, evo ja sam iz MO i mogu ti reci da ne cekaju oni nista... vecina sjedi i uziva u trenutnom stanju (pa od svih gradova MO je u najvecem kolapsu, nemamo vec statigajaznamkoliko , valjda dvije godine gradskog vijeca) jer trljucka ruke i nada se da ce se sve raspasti na proste faktore i da ce napokon dobiti nesto o cemu snivaju otvoreno zadnjih 20 godina... pri zadnjem pokusaju da to ostvare NJV visoki predstavnik ih pucnuo po prstima, a sad stvaraju stanje "nemogucnosti pronalaska rjesenja" sve ne bi li... a kako je ovo nekad bio divan grad, care moj...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Decko nije usamljen kad su mediji uz njega.Sve pohvale klix na podrsci gradjanima tj hvala sto ste omogucili da se cuje glas cak i usamljenog gradjanina. Ovo je slika i sramota Mostara. Pa ja bi stala uz covjeka iz Zanzibara u znak podrske za neka prava...Fali nam MNOGO SOLIDARNOSTI.
Svaka čast, gdje su studentu?
Normala, Protestiraju sredine koje su navikle na sadaku
Bravo care!! Ostali ako ne izadju sutra nek i dalje ljube guzice svoji bogovima u ljudskom obliku.
hoooruuuuk je kada kolektivno radiš........sam slaba vajda, ode kičma