Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel mozda trebamo da vas zalimo?
Nije 4,5 g. vec manje i sumnjam da si i ti trunuo u rovu,sigurno si jos zelen. A ja sam prezivio od baustelaca seljacino.
bravo calimer ,svaka ti cast to si dobro rekao
bravo calimer ,svaka ti cast to si dobro rekao
bravo calimer ,svaka ti cast to si dobro rekao
Kako mozete tako komentarisati! Mislite da bi bilo Bosne bez pomoci sa strane? Ko je pomogao? Pa taj jebeni Bosanac "baustelac" koji je od usta odvajao svaki mjesec da vama pomogne - onima koji su ostali! "baustelac" i dan danas jebe mater svoju radeci po 12 sati na dan da bi stvorio uslove za povratak! A zato vas boli kita - serete tu bez veze - sve se bojim da vi ne bi uhvatili dzadu da ste mogli. Ali lakse je sad lopovisati i srati po internetu nego zasuci rukave pa malo raditi lavovi moji! I posle vam krivo sto raja vozi dobra kola! Od lopovluka nije garant - sve je to carevi moji krvavo zaradjeno!
Slazem se s tobom u potpunosti, i sam sam jedan od takvih... Ali sve mi se cini da ce opet baustelci omastit brke...
povratnici su i oni koji nisu napustali zemlju, nego su isto tako trunuli u rovovima - protjerani iz svojih kuca...
Pomazu povratnike... Pomazu one koji su 92 izvukli guzice daleko odavde, i sad se vracaju. Tamo su se nabaustelirali, svi voze diva kola. idu na more, imaju kojekakve bijesne TV i ostale karafeke... I znate sta ? Njih sad treba pomoci... Treba raci pomoci da se vrate... A ti sto si trunuo u rovu 4 5 godina, sto ti pobilo pola familije, sto ti popalilo i porusilo, ti eto gledaj, kako da pomognes... grrrrrr... Pa dobro stvarno vise kad ce neko u ovoj zemlji postaviti stvari na njihovo pravo mjesto?