Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nađem sastranu životinju, trebam čekati jutro da nazovem higijenski, koji će je odvesti u urgentni koji radi non stop? Wau!
Sve oke postujem centar za zivotinje Ali majku mu vise se ovom daje prostora nego javasluki na kscu il dz Pa odes polomis ruku urugentno cekas na red jedno 20h Stoka
znači, ne poštuješ...
ovo scena za nadrealista, znam toliko osoba od freelancera do djece sa invaliditetom koji ne mogu ostvariti pravo na besplatno zdravstvno osiguranje, ali kerovi mogu.
"kerovi!... sve je jasno