Posjetitelji zabrinuti za privatnost
0
Uprava: Kamere na Termama Ilidža ne snimaju svlačionice
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smeta li ti što si nepismen? :D
ako zele da snimaju samo ormare, zasto nisu postavili fiksne kamere vec rotirajuce kamere koje pokrivaju sve oko sebe, i koje su puno skuplje?
g.uzio u onim kabinama milion puta....
Pa dobro kad tvrdiš da se ne vidi kako znaš da se raja šlajfa po kabinama? Znači da si vidio. Pa i ako se nema šta vidjeti uostalom štaće kamere iznad kabina? niko ne lebdi kad krade po ormarima na plafonu pa da snimate i da se vidi.
a ima li ta kamerica jostick mozda pa da malo mozes sarat okolo...aaaaaaa kad dodje kontrola ti uperis u ormarcice a kad ode onda zumiras u cmarcice...aaaa :))
Pusti šuplju, gdje se moze pogledati :)
Brate jel\' mene bilo tu ? ;D
1.advokat 2.tužba 3.sud 4.novac
\" Dzubrad ilidjanska snimaju djecu i mlade majke dog ga doje!! \" ....hahahahah joj Šuhreta pa gdje si ti ovih dana na sax-u, falila si nam :)
Klipova ima sa termi , zadnji sto sam vidio je kako neka plavusa kratko osisana glaba nekom liku . a u svakom restoranu u sa. imakamera u wc u senzoru za paljenje svjetla .
nije istin ono napisano u clanku o PELEU, ono je obmana cionistickih novinara, izvlacenje njegovih citata iz konteksta, jer Pele planira da predje na ISLAM pa im je u cilju da mu uniste kredibilitet....
Jaranu su ukrali torbu na termama iz ormarica.Naravno mi smo digli frku oko toga, zahtjevali smo da pogledamo sta su kamere snimile. Sef obezbjedjenja kaze kako to mogu samo sluzbena lica. Dobili smo odgovor da se na kamerama ne vidi nista , a to je dio sa ormaricima koji pokrivaju min 2 kamere. Eh tek poslije sat vremena ubjedjivanja i prijetnje policijom,mi smo slucajno otisli ponovo do ormarica ,torba je bila vracena,a ormaric zatvoren ne zakljucan...
Svaki clanak ti o majkama i djeci koja doje haahaahahhaha.. E kakvih no-lajfera ima Boze sacuvaj :$
jes,jes naslajfo si se ti dole na dekice i bakice ::))))))))))
@ sarajlija FINO SI GLEDO NA TERMAMA ::))))))))))))))
@sarajlija,,, a đesi sad sarajlija bogati,,,na rampi u coloseumu garant,,,,,,,svi odozdo pređu gore valjda je to zas zasluženi rad :::))))))))))))))))))))
heheeh hoce Kemo hoce!:)))