Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo prokuhavanje, vodu koju pijete, samo FLASIRANU VODU!!!!! CISCENJE LJUDI, CISCENJE, DEZINFEKCIJA, CISCENJE, JEDNOKRATNE RUKAVICE, CIZME I OPET, CISCENJE, DEZINFEKCIJA!!!!
U Bosnu je do sad poslano hrpa flasirane vode, Izetbegovic i Lagumdzija se trebaju pobrinuti da sva pomoc bude isporucena, tacnije moraju poslati svoje najblize suradnike da koordiniraju krizne stabove na ugrozenim podrucjima, a ne da hlade muda po Sarajevu, dok kriminalci ne daju pomoc ljudima Maglaja.
Isto i za kuhanje, flasiranu vodu, nikakvo prokuhavanje i ostala sranja, flasirana voda za pice i za kuhanje.
voda neko vrijeme neće biti za piće jer su bile poplave, to narod mora da zna. Pazite se ljudi!