Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predivan je
Dobri su Belgijski ovcari ali Njemacki su ipak ne prevazidjeni ! Treci najinteligentniji pas na svijetu je Njemacki ovcar, meni njihova ljepota i snaga ulijevs strahopostovanje.
to radili iq testove pa dosli do tog zakljucka...
Srdacan pozdrav za nase spasioce i Atos a !
Kako je Šmeki?
Za koga će Atos glasati?
Svi psi su super bića, kvarimo ih mi - ljudi. Al broj jedan je Kangal. Pamet i snaga - neprekosnoven.
Atose uclani se u stranku da glasamo za tebe.
pravi radni pas
a ko je ispod kostima?
upoznajte Aljoša... pomisli da je naslov
Ekipa iz limare hehe, pozz za Adisa iz zelenare od raje iz Pridrazica
Good boooy
Kontam Aljosa. Izbacilo ga is SDA pa se obucava za pronalazak novih stranaka. Izvini Atose ljudino !! Jel fakat i jedan iz SDA otiso u realni sektor ili je ostao u sektoru borbe za nas boljitak i prosperitet?
Posudio Husein 800 EURO od amidze moga lani, nema cojeka zglave, mozel Atos pomoc, pisite vas dvojica u PP, sve obezbjedjeno i vama.