Zdravstveno stanje stabilno
0
Uposlenik OHR-a imao nezgodu na Bjelašnici
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno ste bezobrazni. Ne pise kakve su povrede, mozda covjek ima neko hronicno oboljenje zbog kojeg je to posebno opasno. Pasti se moze i pri najobicnijoj setnji...
on je mogao helikopterom, za ostale građane helikopteri se ne nalaze tako brzo da ih prebace do bolinice.
Nemogu da vjerujem kakve gluposti objavljujete, cuj uposlenik OHR-a, kao da je neznam ti ko, od sad cu vam ja slati vijesti ko se povrijedio kod mene u firmi pa da i to objavite, haha. Fkt. kako glupa vijest, za rubriku vjerovali ili ne.
molba zoi 84 da ide kuci, petak je uvece, radno vrijeme je zavrsito. i usput, doticni gospodin je pio kafu na lokalitetu ski centra bjelasnica prema tome slika je itekako relevantna. i jos, doticni uopste nije gospodin, gospoda ne dolaze u nas vec idu pa setaju po aspenu.
molba sa-xu da skine sliku ski centra Bjelasnica, jer se doticni gospodin nije povrijedio na podrucju ski centra nego sa juzne strane Bjelasnice koja nema nikakve veze sa ovom slikom.
Mozda je medo odnekle izletio pa hti oda ga siluje hahaah pa dozivio nezgodu ili je trepavicu slomio hahaha.
Pa kakvu je to nezgodu dozivio na Bjelasnici pa se nesmije reci e u picku materinu i vase novinarstvo.
jadan stranac, pao pa ga moralo helikopterom na cum prebacit
POKUSO DA SKIJA PO TRAVI :)