Komentari (300)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momentalno otkaz dati, ali znaci momentalno po hitnoj proceduri. Pa ti vidi isplati li se mijenjati 2 hiljade platu za 20 KM umobolniče
Kakav sljam od čovjeka fuj
Odmah ime prezime objavit, pa sad kradi gnjido
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kakav smo mi pogan narod. A puna nam usta price kako smo najbolji merhametli narod i kako nigdje nema gostoljubljivosti kao u Bosni. Ciste lazi. Nema poganijeg, kriminalnijeg, vise lopovskog naroda od nas. Svaka druga osoba ogrezla u kriminalu.
I dok selo gori baba se češlja, svi drugi su krivi i sve je problem osim vlastitog integriteta i morala.
Dajte ime..
Možda je naplatio PDV ?
🐒 majmun Ko zna koliko je osoba opljackao Jad jadni Fuj
Lijepi šerijat...
80% ovakvih debila radi u javnim i državnim institucijama,normalan insan se ne može zaposliti od polupismenih kockastih glava..Ali ono ima dajdže,amidže, tetke, strine, koji ih zaposle...
FUJ
Kakva gnjida ,kakav ljudski otpad!!!
Javnoooo reci ko jeee lopinaa!!!
Od ovako stare i bolesne zene krasti, ma nula od covjeka, uzas!!!
Zamisli koji šljam i jad moras biti da ovo uradis
za ovo po šerijatu kidanje ruke, jer je samo tako pravično
Koliko smo moralno propali majko moja mila ne pomaze nama ni restart niti sto drugih sda nipovaca k...aca palaca strasno!!!!!
Ima takvih lopova i kod drugih koji poslovno ulaze u kuće i stanove radi servisiranja npr. kablovske mreže.
Strasno