Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire, Dragane, Milorade, je3em vam pretke i potomstvo.
Najjaci su oni sto odlaze u „neprijateljsku“ srbiju Na vakcinaciju, a kad se vrate kuci Opet glasaju za sda
Dragane, Milorade, gooUser1608143933, je3em vam pretke i potomstvo
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Tužno i žalosno, kapitulacija države bez ispaljenog metka. Sramota.
Profesore Škrijelj !! Na dan izricanja presude genocidašu Ratku Mladiću, ti nas ponižavaš i šalješ naše ljude u agresorsku državu Srbiju na vakcinaciju. Jesi li ti Bošnjak uopšte? Sram te bilo Rifate Škrijelj. Voda te za nos difovac Konaković!!
Profesore Škrijelj !! Na dan izricanja presude genocidašu Ratku Mladiću, ti nas ponižavaš i šalješ naše ljude u agresorsku državu Srbiju na vakcinaciju. Jesi li ti Bošnjak uopšte? Sram te bilo Rifate Škrijelj. Voda te za nos difovac Konaković!!
E moj Škrijelj...jadna ti je ta podvala. Pao si nisko. Košarkaš te vodi za nos...
Rifat Škrijelj, rektor koji je bivši SDA-ovac, danas promijenjenog dresa i navodno depolitiziran i kompetentan u borbi protiv SDA hobotnice, priključuje se struji hobotnice bivših SDA-ovaca, ocijenio je da će ta struja odnijeti pobjedu, a to znači dalje napredovanje ili očuvanje privilegija i položajima u tim, za budžetske krokodile turbulentnim, vremenima! Bošnjaci koji ovo podržavaju imaju mozak zlatne ribice, pa je red da im opet neko obeća nešto novo - zlatne kašike!
😂😂😂😂😂😂
Potpuna kapitulacija trokuta TZ...ZE...SA
Skupa guzica jarane a sve dzenetlije jedva cekaju da presele od silnog morala i poboznosti bi covjek reko kad gleda sa strane.
A bruke majko moja
Mi smo banana drzava a pogotovo premijer federacije koji pisa svaki dan po narodu..
Hajmo vakcine! Vječiti poltron i sjecikesa Rifat sredio. Profesori, ako imate imalo dostojanstva, nemojte pristati na ovo. Natjerajte predstavnike ove proklete države da rade. Vakcina primljena u drugoj zemlji ne smije biti uslov za normalan nastavak nastave. Ja je neću primiti na ovaj način pa makar se život nikad ne normalizovao.
A vi draga djeco, studenti, nemojte biti ovce kao vaši roditelji u koje i sam spadam. Tjerajte ovu bagru govnjivom motkom dok još išta ima smisla.
...na Kuriru komentari "dolaze kod nas da se vakcinisu,a optuzuju Mladica za genocid"
Propast sistema
Sram vas bilo. I onako ne radite. Koliko vas je vidjelo fakultet iznutra za vrijeme pandemije? Kruže interni dopisi kojima vam se i dalje odobrava "rad od kuće" a nenastavno osoblje i studente ko hebe. Sram vas bilo, umjesto da smanjite cijenu školovanja, tražite povećanje, studentima ukidate ispitne rokove, smanjujete ili ukidate broj predmeta za prenos u narednu godinu. Plate ste nakucali do nebesa. Neće vam ovo na dobro izaći bando neradnička.
hoce li taj milion vakcina Bake, Fadile, Genjcu? ili su profe pokusni kunici...