Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ne znam fakat..nisam vise pametna sindikalac potpisao da se radnici ne smiju zaliti.. zivot u romanu orwella
te tuzbe su kostale budjet milione a podizate su iz besmislenih razloga, koristili ih mahom uhljebi koji bi hljeba preko pogace
Jarane frka je što su ta sredstva zakonski pripadala radniku i što je to neko krao...prosječno duguju prosvjetnim radnicima minimum po 15.000 ..to se nikad neće isplatiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
_"Premijer Kantona Sarajevo Elmedin Konaković i predsjednik Kantonalnog odbora Sindikata srednjeg i visokog obrazovanja, odgoja, nauke i kulture BiH Faruk Bešlić potpisali su ranije usaglašeni tekst Izmjena i dopuna Kolektivnog ugovora za djelatnost srednjeg obrazovanja u Kantonu Sarajevo." PRAVI PRIMJER DA SINDIKAT NIJE U SLUŽBI RADNIKA, NEGO VLADE! ZNAČI, NAŠA VLADA JE NEDODIRIVA? ČEKAJU SE POTPISI I DRUGIH GRANSKIH SINDIKATA. SINDIKATI, SAMO NAPRIJED, ŠTITIE VLADU OD RADNIKA! cccc
@Avdina, pa po onom gore u tekstu, može se pravac kod Jovana, da zaliju potpisano. Ja to malo vičem, da me čuju. :))))
@Eratosten, ma kome to kažeš? :)) Oni su se odrekli svih nas, da bi mogli da primaju sve to što primaju. Ja bih ukinula rad na crno, ozvaničila bih ga kako bi mogli da se pune fondovi i ubiraju porezi. Ali, oni su na to i gluhi i slijepi.
Dragi gospodine Beslic, pvim cinom si kao i do sada nebrojeno puta pokazao da si placenik stranke. Ono sto sigurno slijedi jeste da cemo sve uciniti da te smjenimo i tebe i ostale poput tebe. Namjestio si po srednjim skolama svoje biljke koje sem fotosinteze nista ne rade na zastiti radnickih prava a niti to smiju, jer niti imaju ni casti ni hrabrosti ni dostojanstva. Neka te je sram, u penziji si a radis prljave stvari. Po stare dane trebalo bi da se bojis boga i pravde. Uz svoju drskost izabrao si i dan nastavnika da to potpises, sram te bilo tebe i tvojih godina. A ko ce ti postovati taj sporazum. Ima nas desetak koji cemo tebe tuziti.
Tako ti je to, nekad je ova nosina ministar bio profesor, sada vise nije pa udri po bivsim kolegama...
cilj i jeste bio da više radnici nece moci tužiti vlade pod cijom nadležnosti i jesu obrazovanje, pa ce ovi sada biti kao faraoni izuzeti od bilo kakve odgovornosti .....
haha.. lijepo ste to smislili.. prepisali neki dokument iz Sjeverne Koreje! genijalno, sta je slijedece.. da se nase nezadovoljstvo zbog vaseg dugogodisnjeg kriminala ozakoni kao bolest ili krivicno djelo?
bravo sindikalac jebem te usta glupa, jebavat će vas sad kako stignu
hvala SDA, i hvala braći Grim!
pa SDA je prekucala braću Grim :)
Složiše ga prosvjetarima do jaja
Usla su i jaja jabreko
Ima ima,sad ce malo muljat tam i vam tzv. Ducanje
" Na kraju, daću si za pravo da se dotaknem ljubavi. Šta je uopće ljubav? Kako nastaje, i zbog čega, gdje se pojavljuje, i na koji način? I još hiljade pitanja mogu ti postaviti glede toga, a kakav ću odgovor dobiti? Jedni kažu da je to u srcu, drugi pominju mozak. Nakon toga, pošalju te u jednosmjernu uličicu, pa se ti čudi vlastitoj intelektualnoj nemoći zbog koje ne možeš da precizno detektiraš gdje to nastaje ljubav? I ono najbitnije, da li uopće postoji ljubav, ili je sve to produkat hemiskog laboratorija unutar tijela koji se poigrava s tvojom pameću, izvodeći raznorazne eksperimente. " Cijeli tekst pročitajte na stranici: http://istinaobogu.weebly.com/
Cijeli tekst može se pročitati sa stranici do koje vodi link koji je na kraju komentara! :)
*na stranici
zamisli ko nam tek djecu uci kad ih Konakovic sa svojim fakultetom zedne preko vode prevede!
Jeste vala. Jesam u prosvjeti, ali si u pravu 100%. Tri difovca preveslaše nas žedne preko vode.
sda i balije koje glasaju za njih umrite od side
kako se ovi gangsteri vole ogrtati zastavama, to je cudo jedno. puna im usta drzave i nacije dok ljube stijeg u nacionalnom zanosu. a jednom rukom ti izvlace novcanik iza ledja. i poslije kazu ne volis drzavu pokorny. jebite se i vi i ona.