Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pitanje da li navija za velez ili zrinjski???
dobro dosao druze Kime u nas s,t,o,l,n,i b,o,s,nj,a,c,k,i grad na neretvi. sjecamo se naseg prijateljstva i vasih gostoprimstva kada bi nas predsjednik t,i,t,o dolazio kod vas. i sigurni smo da ces navijati za velez.
ne obaziri se! tako stavljaju kad god pišu o Hercegovini... šta će jadnici tako im je možda lakše jer ne žele prihvatit da je Hercegovina 10 puta ljepša
bolje mu je u šb...samo pare nemora bit na predavanju pa moze kafice ispijat
SINOĆ NAM JE FTV, U OKVIRU SERIJALA DOKUMENTARNI ČETVRTAK, PREZENTIRALA DOKUMENTARNI FILM NEDŽADA BEGOVIĆA (SNIMCI PORODICE PO KUĆI, JAD I POGANLUK), I U FILMU PORODIČNI TOALET, U TOALETU WC-ŠOLJU, A U ŠOLJI... VELIKO SMEĐE GO*NO. SVE U CILJU UMJETNOSTI - DA TI SE SMUČI ŽIVOT! OSTALO JE NEDOREČENO KO SE POS*AO: GOSPODIN NEDŽAD ILI GOSPOĐA AMINA BEGOVIĆ. HVALA VAM, FEDERALNA TELEVIZIJO, SAMO NAM JE TO TREBALO! SVE ZA UMJETNOST!
Za crvene
Nek su \'vehabije\' opća opasnost, a to što nam nedrug Ratko Gulagumdžija dovodi kojekakve diktatore u BiH, to nema veze. Na studije? Buahaha
kakav je to nacin da fakultet to iznosi na ovakav nacin u javnost .... .... nije li to narusavanje privatnosti studenta, kada ga isticu u javnosti i nazivaju njegovog djeda \"diktatorom\" - mali je odmah obiljezen funkcijom i djelom svoga djeda i izlozen suvisnoj paznji okoline!
Kinez??? HAHAHA
@aaa: Na slici je gimnazija, jer Studenti tkz UWC u njemu pohadjaju nastavu. Iskreno ne ocekivam da ce mali puno naucit. Ti \"studenti\" se samo opijaju, gu*e, i drogiraju. Et jedina im ko zabrana sto moraju uvijek u 23 sata se vratit u Dom. Al et nece mu opet bit lose :)
sto ce na slici gimnazija?
ma treba malog iskoristiti da nam sj. koeja da tehnologiju za izradu a. bombe da je roknemo na beograd..
Pa šta su unučad i djeca ovaih naših političara nego diktatorska djeca i unučad? Šta je onda problem u jednom kinezu...?
SENZACIJA!...lol..dajte ba ljudi...pa sta sto je unuk tog i tog....djete, ko dijete...stvarno zar nemate drugih briga do raspredat o ovome...
dosao da istrazi nestanak kipa bruce lee-a
Odakle ti lova frajeru?
ma kakav unuk ba pjsdifjsdf-a nidje veze lik iz rajlovca doso, iz one kineske radnje