Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kako neće pasti pogledaj ovu strehu ispred ulaza...selo vam hebem , treba zatvoriti gradonačenika i sve ostale akademske klošare...više lići na kokošinjac kao i sve u ovom prokletom gradu....ali bitno je da je Bakir na Poljine poslao pare
To se kaže pali hurcu za uši.
Interesantno, toliko negativnih komentara vezanih za jedini BiH univerzitet koji se uopce pojavljuje na nekoj zvanicnoj listi. O onima "boljima", kojih nema nigdje osim u brucoskom vodicu, ni rijeci. Tipicno, sto bi Damir Niksic rekao: 'Ta ce on... A komentatori sve akademik do akademika, sa H indeksom koji je dostigao nebesa, pa je prekucan na cistu nulu :-))
Pao univerzitet, nije ni čudo, pali su kriteriji , diplome se štancaju, kupuju, plaćaju tijelom...Srednje škole isto ko nekad osnovne prosjek 4 i više, osnovne haman sve petice,djeca nisu navikla raditi i učiti od malih nogu i tako do faksa, sve štela, mito, ili na nekakvu frku. Profesori pišu izjave koga su oborili, ,a pedagozi i direktori umjesto da rade sa djecom, rade sa nastavnicima, da poklanjaju da škola ima veći prosjek. Ministre, direktori, dekani dižite kriterije, spasite obraz BiH.
Šta bi na ovo reko buahahhahahhahah dr Penis Pizdić: U vijeku znanja i stručnosti BiH munjevito napreduje punopravnom članstvu u EU, najvećoj KONKURENTNOJ ekonomiji na svijetu. U kojoj se opstaje samo znanjem, investiranjem i stručnim napredovanjem !!
Sad se medicina završava na tom univerzitetu za 3 godine najduže a Sebiji je trebalo 11 godina !! da završi za ljekara. Pokušao sam da nađen njene naučne reference na Univerzitetu ali kažu da njihovi doktori nauka ne moraju imati objavljenu knjigu niti naučne radove, ne priprema ih univerzitet za nauke neg za MENAĐERA !! I normalno sve te činjenice utiču na palsman Univerziteta na pomenutoj listi !!
Ublehasi ne mogu da promjene ovu skelu od borovog drveta vec pet godina a ocekujete da se takmice na rang listi univerziteta ccc
Šta mi je sa univerzitetom u TRavniku i svjetskim akademikom Bimom, odmah iza TEsle i Pupina ? KAko su oni rangirani ?? Možel prilikom zapošljavanja u državnu službu biti uslov da se primaju diplomirani samo diplomanti među 100 prvih ?? Onda za uhljebljenja ili popravljaj rejting ili idi u Beč, Peštu, Sorbonu ko prije prvog svjetskog rata !!
i to mu je puno, vrijedniji toalet papir od diplome. Moja diploma kupi prasinu, ja nosam tacnu
Evo 15 minuta gledam ovu strehu i ibretim se. Pa ovo nije dostojno da bude streha šatora u Čevljanovićima, a ne ovako lijepe zgrade. Nisam odSaraj'va, ali moram. E moj grade, šta ti papci rade.
Ako želiš imati prestižno naučno znanje studiraj u Rusiji, ili baci novac i budi podoban sa diplomom nekog evropskog fakulteta.
Pa kako i nece kada je u petak receno da Bolonja startuje u ponedeljak!!!!!!....kako i neće kada svaka pripizdina i surdulica ima barem 3-5 fakulteta.
Trebaju jos upisnine povecat, mozda se i vrate za 30 mjesta na tabeli...sve mito i korupcija, nigdje prakse, samo strebanje i onda se pitaju sta je problem.
Nije pao, nego su ga drugi prestegli.
kljix univerzitet
Ali zato je na 1. mjestu šta se ljepote tende tiče