Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mare da si bio na njegovim predavanjima znao bi o cemu govorim kad kazem najzanimljiviji profesor, a tebi ako su tvoji rodjaci majmuni zanimljivi prevrci se s njima. Ovo je velikosrpski napad na profesora Nurica zbog njegovih tekstova o pravu Bosnjaka protjeranih iz BiH u Tursku da se vrate u BiH.
"Drzao je najzanimljivija predavanja"??? Pa i majmuni su zanimljivi kad se prevrcu preko glave, ali to ne znaci da od njih mozes nesto da naucis. Nije on kupio diplomu, vec je falsifikovao. I ne samo doktorsku, vec i magistarsku. Mora da je bio bas zanimljiv na predavanjima, sa toliko iskustva u kriminalu.
On je namagrcio Fakultete i u Srbiji i u Hrvatskoj i u Sloveniji prem atome neposteno je pisati da je samo profesor u Kiseljaku. On je u Kiseljaku redovan profesor i prodekan za nastavu i kao student mogu reci d aje drzao najzanimljivija predavanja i stvarno sam iznenadjen s ovim. Treba odgovarati za ovo krivicno djelo. A svi koji sude o Pravnom fakultetu u Kiseljaku a nisi dosli i vidjeli kako to funkcionise su samo ljudi sa predrasudama, otidjite gospodo na drzavne fakultet i vidite sta se tamo radi. Nije fakultet u Kiseljaku zlatan, ali nije nista gori od drzavnih u to budite sigurni.
SDA krmad prevarantsko lopovska.... Dok ih ne vratimo odakle ih je SANU izvadile predrat,nema nam hajra. Svu SDA gam-ad moramo izbacit iz državnih ustanova i preduzeća i u radne logore dok ne vrate što su opljačkali od države,da nauči baleeyska stocka šta znači zaradit halal platu....
Neka provjere i diplomu Reufa Kapica; jada i cemera Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Tuzli ...
hebo svoju majku onu SDA-ovsko lopovsko majmunističku!
Šabane turč.iie napuš...iii se k.u..rčine
mogli ste navesti da je Doktor bio kadidat SDA za UO RTVFBIH prosle godine kao "osoba sa najjacim referencama" za tu funkciju. Takodjer ste mogli navesti da je i prorektor Medjunarodnog univerziteta u Travniku i redovni profesor na Pravnom fakultetu u Kiseljaku koji je dio gore navedenog univerziteta!!!!
Ovaj predaje u Kiseljaku...na onom Pravnom fakultetu pa vi sad idite i tamo studirajte....sve diplome ponistiti i fakultete na kojiima je radio treba zatvoriti!!!!
OVO SE ZOVE PRAVI DOKTOR, PAR GODINA DIZO PARE GDJE JE HTIO I TO NA LAZNOJ DIPLOMI! AFERIM DOKTORE, TI SI PRAVI DOKTOR, SAD NEKA TE TUZE DA IM VRATIS PLATE :)! TO SU TI SDA DOKTORI :)!
provjerila bih ja i diplome sa ovih i sa stranih univerziteta jao kakvi su nama bolesnici drzala predavanja