Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da,sad se izvlače sa 200.000 KM nebi li pokrili to kako su isti taj kompleks uništili koji je zapošljavao preko 20.000 ljudi. Al' hajde,bolje išta nego ništa kako bi ljudi rekli :)
Pretis je ovo zasluzio kao i njegovi radnici, svaka cast premijeru za ovaj potez!
Ima li ijedno preduzeće kojem SDA nije dohakala?
Ne samo Pretis i ostale samo proizvodnja i izvoz jedini spas nemaju Kina i Turska najveci ekonomski rast zato sto uzgajaju maline,svaka cast svemu ali sofisticirani proizvod je kljuc i sto je najbitnije skup..I sad se na istoku nalaze sklopke i ostale stvari iz Energoinvesta to je spassssssss !!! Napravit proizvod prodati ga vani !!!
Odlicno, kada bi pretis profunkcionisao kako treba i uz njega se digle iz mrtvih jos neke firme, a sto planira Vlada FBiH u narednom periodu, to bi bio ogroman napredak za BiH industriju i privredu uopste...
lijepa vijest. samo da se izvuku