Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
do 2030? do tog roka mozete pripremiti plan rjesenja beskucnika po zapadnom svijetu. ovo drugo je prevelik zalogaj
mars majku vam jbm i un i undpu
STa ima ono UN kod vas?
BAKIRE ODMAH PODNESI IZVJEŠTAJ KOLIKO SI NOVIH ZAPOSLIO A KOLIKO NOVIH UVEO KAO KORISNIKE JAVNE KUHINJE. I je li MMF kredit samo podrška za rad javnih kuhinja i isplatu penzija do 2030 za tvoje najvjernije glasačko tijelo : seljake i penzionere !! Seljaci i Penzioneri nek gklasaju ubuduće za koga god ali će kredite uzimati sami. I neće imati pravo na javne kuhinje. 25 godina ti babo nas zamajavate NA KREDIT ! Kreddit ti je upravo istekao, polaži račune !!
iskorijeniti siromaštvo?? hahahahahahahahahah, kakav vic, vi ga samo možete proizvesti a nikako iskorijeniti
Lako je iskorjeniti glad ,dovoljno je da se pokrenu drzavni projekti koji podrzavaju poljoprivrednike....al nece niko ,svi bi posao u rukavicama i parazitski da uzivaju. Lako "zaradjeno" kratko traje .
bila bi sretna da nema siromasnih ali to je nemoguce
cilj je da vi perete lovu preko sirotinje.. siromastvo nikad nece nestati, bilo ekstremno relativno ili kakvo vec.
Teško, jako teško i pitanje je kako i gdje ga iskorijeniti!?