Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A GDJE SU PROTESTI ? ZASTO SE NE ORGANIZUJU DEMONSTRACIJE PROTIV SVEGA OVOGA STO NAM SE DESAVA ??? I ZASTO JE ZA POJEDINE TESKO DA SHVATE DA JE HAAG CISTA PREVARA UPRAVO PREKO NJIH CEMO BITI PREVARENI !!! ALLAH NAJBOLJE ZNA !!!
ha, ha, ha.. nije valjda...koji UN? Sprdacina od gomile na jednom mjestu gdeje se "cuje" glas Gvineje, Tobago, Madagaskara... ha, ha, ha... UN=USA
Srbin ubio 1000 Bosnjaka i dobio 5 godina zatvora kojeg je odsluzio. Jebem ti Haag
Ma ovo je samo izmotavanje kao i do sada OD PRESTANKA RATA PA SVE DO DANAS TI UJEDINJENI KURCI JOS NISTA NISU URADILI U KORIST NASE ZEMLJE ! OVO JE ZALOSNO STO MORAMO ZIVJETI SA OVAKVOM NEPRAVDOM IZ DANA U DAN GLEDAMO KAKO NAM SOLE PAMET OVE IZDAJICE SVIJETSKE !
UN pozvao zemlje ex Jug da ua uhapse optuzenike za ratne zlocine.... UN je stvarno jadan sa ovim trpanjem u isti kos...
Rezoluciju 1503 možete naći na vrhu liste: http://www.un.org/Docs/sc/unsc_resolutions03.html
"tek":s umjesto >vec:(
Medjunarodna zajednica daleko najvise popusta Hrvatskoj kada je u pitanju hapsenje ratnih zlocinaca. Srbi barem slazu da ne znaju gdje su Rasa i Mladjo. A kod njih su se Janko Bobetko i Ante Gotovina slobodno setali a ovi ih nisu htjeli uhapsiti. Na kraju su Gotovini omogucili prikrivanje i prave se ludi. Sad Ante iza paravana postavlja uslove Haagu..... A to je samo dio haske farse ciji ce vrhunac vjerovatno vec nastupiti. Dosad je za mene vrhunac farse presuda Kordicu i Plavsicki.....
Opet ce ratni zlocinci morati da zavuku ruku u dzep naroda, da zavrnu i ono malo zivota koje protice Balkanom da bi mogli UN-u da plate reket koji im garantuje da nece biti uhapseni.. Milosevicu i ostalim zlocincima je mnogo bolje u Hagu nego sto je njihovim narodima, nazovi: na slobodi. Bazeni, jakuzi, sportski tereni, bogata biblioteka, apartmani sa najkvalitetnijim namjestajem, bjelosvetske kurve i bjlosvjetski pederi za one kojima su jos uvijek potrebni... To je zatvorski zivot onijeh koji su u crno zavili citav Balkan... Njihova djeca trose milione dolara na krvi balkanskih naroda stecene, a narodi porobljeni sute i trpe jer ko progovori zna mu se :Bit ce ubijen.. No, mozda se poneko i upita ko je dobio ovaj rat, a ko ga je izgubio i gdje se tu narodi mogu naci. Mozda se neko dosjeti da je ovim zlotvorima u Hagu isto tako dobro kao i njihovim "kolegama zlotvorima" koji su jos uvijek na slobodi... A, mozda cak ni to niko ne smije da se dosjeti... Baj, baj do sledece rezolucije???