Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj 20 000 pa za takvo rjesenje treba dati milione fakat niste normalni pa nije to paradajz, to je inzinjerski poduhvat cccc
Ma malo mi to nesto para..
KOJI IZUM CE DOBITI 2013?? ovaj sto jos nije izmisljen?? jao tvrdnje majko mila, pa ti isti ljudi zive vec 20 godina u mraku, heejj, 20 godina!!!
Evo nudim onu rusku tabletu \"Mukotrp\".
Jel to jarane i vama budžetlijama počela kasniti plata?
Samo ih zaposliti u UN-u, jest da nije jeftino, primaće dobru platu za ovakve nebuloze. Čuj \"Pedeset porodica dobit će ovaj izum 2013. godine.\". Jarane ovaj izum neće dobiti ni 2113. godine. Gdje to još ima da za 5000 eura riješiš za života energetske potrebe jedne porodice. I to jedna zvanična školovana glava iz UN-a smislila. Doduše, tamo su danas nekakve spodobe iz svjetskih vukoyebina (recimo sa Fidžija), do jučer ljudožderi bili i gologuzi hodali, hehehe a danas s 5000 ojra traže rješenje za bosansku zimu.
Cool !
Traži fiskalni račun! Napuni kasu
Čekati novu donaciju! Čekati da padne snijeg do koljena (kao i uvijek što napada), pa praviti bauk od toga i pričati kako ne mogu do štale! I kako sam složio ona četiri sijena podalje od štale, pa će mi krave po.mri.jeti ako mi neko ne donira i sijeno!
mozes jednu zimu a sta ce biti sledece zime
ZA 5000 EURA MOGU PLATIT DRVA UGALJ I JOS NEKOG DA IM LOZI VATRU SVAKI DAN. ETO TI IZUM
da se nisu preracunali nesto mi mnogo to za takav izum ....
Ideja za početak :) http://tegpower.com/
Nema potrebe da netko izumi kad je Tesla izumio, tražite od SAD-a gdje se nalazi pod strogim ključom.
A da kosta 5000. hehehe Creatio ex nihilo.
ma nikakav problem, objasnit cu vam kasnije. sad odoh nafatat kojeg crnca
... hajmo napraviti bunker za tita? ....