Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo onaj sto je za vrijeme rata trazio 500 maraka za sesticu u indexu? BIH4EVER!
Nije Pipo. Tanovic je bio posten i human covjek
Nije Pipo. Tanovic je bio posten i human covjek
Zar ima takvih Bosnjaka==
odlaze dobri i skolovani Bošnjaci
Zao mi je sto nisu komentari na ovom clanku samo preko Facebooka. U tom slucaju bih ti poslao muriju na vrata. Dr. Tanovic cijeli rat proveo je u Sarajevu, dijelio je sudbinu ovog grada i njegovih stanovnika. Doktor Tanovic obavljao je i duznost prodekana tokom rata, i jedan je od najzasluznijih sto su se neke od katedri odrzale. Neki Muslimani koje spominjes spicili su po cijelom svijetu u to vrijeme. Neki od njih su se sad vratili pa zare i pale po Univerzitetu. Nek ti je lahka zemlja bosanska profesore Tanovicu.
Nabijem ti mamu na k...m,irza,moj profa-legenda,nema vise takvih,sve sami Imamovici
Ne seri!
Dobar profesor ali mu nazalost necemo zaboraviti aktivnosti iz 92-95 jer je dokazano neprijatelj Muslimana...Kao i jos neki clanovi njegove porodice..
m,irza nabijjeemti staru na qurraacc
m,irza nabijjeemti staru na qurraacc
PRIKAŽI ODGOVORE (5)