Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj seljoberikosa na slici, svihu ti! ;) Koji su ovo papci.... vrhunski kretenikosi, koji crni navijači koje \"trice\". Sve ih treba potrpat po zatvorima uz svakodnevno batinjanje i dobrovoljni rad na kamenolomu najmanje godinu dana, pa bi vidio kao bagra sluša \"ko pišća\".... Tito i Goli otok = zakon!
@goran i sta ti si pravi banjalucanin? a s kog brda ti je otac siso???
konacno da se nesto uradi u ovoj drzavi ,ovo su pravi problemi ,jedva čekam da se nahranim malo od ovog
E ljudi sad sam razgovarao sa huliganima iz RS. Svi su se usrali a ja redara i govana. Potkupit ih za 5 maraka svakog od njih
@ HH4 PAJSERU JEDAN, ne kaže se STIMULACIJA nego SIMULACIJA, nije UMANET nego AMANET ne kaže se DJABA nego DŽABA I ŠTA TI ZNAŠ O SRBIMA PAJSERU JEDAN NEPISMENI!!!
Ovo su zove \"stimulacija divljastva\"... ja zakona i govana... jos jednom potvrdjuju sami da razumiju samo silu.. stari nasi su 100-nama godina zivjeli sa njima i ostavili nam tu izreku u umanet, djaba logika, djaba civilizacija, djaba istina, djaba da nam SVIMA bude bolje i ljepse, djaba, djaba.. ne pozivam boze sacuvaj, ali .. srbin razumije samo pusku (silu).. urazumite se vise majku mu.
kakvo ba istocno sarajevo, to je ebena lukavica, a i Dodik svakako hoce da ukine ime Sarajevo, pa ce se zvati samo Istocno. Sto bi nas gradjane sarajeva odusevilo. mamicu vam seljacku
i jos da dodam za te \"navijace\" iz I. Sarajeva, poslje utakmice prebili i novinare, kluturni navijaci nema sta...
Nisu ovi Banjaluke nego su iz I.Sarajeva. Utakmica protiv Zeljeznicara, kada su prisli gostujucim navijacima preko terena i kamenjali ih.... Sta ce papci, kompleksasi i veliki navijaci hahahah :)
Ziku banjalucki seljacica na slici, ni jedan nije pravi banjalucanin, 95% sisli s\'brda, jadna banja luko moja !!
KAKAV JE OVO SUPLJA..KAO DA CE NEKO NEKOM KONTROLISATI LICNU KARTU NA ULAZU NA FUDBALSKU UTAKMICU..PA JEDVA CEKAJU DA RULJU NAGURAJU NA TRIBINE A NE DA SE JOS NEKO BRINE KO ULAZI I IZLAZI... TO SAMO TREBA BATINATI..STO NISU PRAVILI VELIKA S R A NJ A U TITOVOJ DRZAVI...ZA TO STO IM SE ZNALO...BATINE NA MJESTU ZLOCINA, BATINE U STANICI MILICIJE, I BAINE KADA PODJU KUCI KAO UPOZORENJE..TAKO SE RADI SA NAVIJACKOM RULJOM.. HLJEBA I IGARA, HLJEBA NI NE MORA BITI..