Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se nelegalno unijeli i posjeduju naoruzanje neka ih Nesic razoruza.
Sve granicne policajce pohapsiti kako se usude pustiti u BiH naoruzane prpadnike EUFOR-a. Treba da im narede gospodo odlozite oruzje i bujrum u BiH. Pitanje za hajvana Nesica jesam li u pravu?
žalba usvojena i treba💪
podnijeti prijavu protiv ministra Nešića za nezakonito postupanje odnosno vršenja radnji i postupaka mimo ovlaštenja, vršenje pritiska na rad državnih organa i širenje informacija koji bi svojim sadržajem mogli znatno narušiti ugled državnog organa a da prethodno nisu dobiveni od zvanicnog organa i potrebne saglasnosti za medijskim prezentiranjem istih.
karijeristi sve i jedan koji je na bilo kojoj funkciji pogotovo ovi ministri ne/sigurnosti. Šta li će isti biti sutra kad na bude na funkciji tj kad bude niko i ništa.
Ne znam o kakvoj naoruzanoj pratnji ovdje govore, sa schmidtom sam tri puta letio, lik sam ide s svojim kesama, rekao bi neko neki tamo starac leti kuci …
Nemoj misliti da je to tako kako si vidio, u pratnji njegovoj su sigurno bili u civilu tandem koji 90% nisu naoružani tokom leta jer takve VIP osobe nikad ne putuju same.
Optužiti ministra bezbezbjednosti za mobing
Pohapsite svercere oruzjem. Pocinioce a ne policajce.
led puca gdje je najtanji...