Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ne traze ostavku Behmena i premijera kantonalne vlade valjda zato sto su oba iz SDP-a
slijedeci put kada najave \"protest\" treba ih dobro isprebijati...cisto da imaju razlog za jos jedan \"protest\"
@Serbez pričaj mi malo o krstaškim ratovima ...... pričaj mi malo o tome koliko je rim svjetske krvi prolio Pričaj mi malo o Hitleru - on nije bio musliman - koliko je on svakojake krvi a posebno jevrejske prolio. Pričaj mi malo koiliko je južnoamerikanaca plivalo u krvi dok im niste ugurali križ u ruke Dju.bre jedno kulturno pokvareno - ćuj mi priče - neć on da vrijeđa nikog a izvrijeđa jako puno ljudi .... pravi musli.mano.mrzac.
Nije tačno, pa zagrebački i beogradski mediji objave kad dijete pretuče drugo dijete u školskom dvorištu! ne, nisi u pravu, Sarajevo se na tom planu izdvaja i daleko odskače, jer se u Zg i Bg desi pucnjava možda jednom u dva mjeseca, a u Sarajevu je to, nažalost, svakodnevica. O bacanju bombi da i ne govorimo, ne sjećam se kad sam u vijestima našao da se to desilo u Zagrebu.
Mali đoge & bakiri & šagolji sa www.kand.ahar-x.com brišu, ali istina se ne da izbrisati. Nisu uzroci u \"neadekvanom obrazovnom sistemu, pogrešnom roditeljskom odgoju\"\" Ne želim nikoga vrijeđati, ali je činjenica da lažete sami sebe. Uzrok je 450 godina iskustva primjenjivanja sile na drugima - pljačka, otimačina, prevara bile su legalizirana stvar od 1463. pa do 1878. O tome postoji stotine zapisa u franjevačkim kronikama i drugdje. Sad je drugih i drugačijih nestalo, otjerani su iz onog što je nekad bio Grad i - došli na red \"svoji\".
Prodajem pojeftino majice sa crveno bijelim kockicama Nema ih puno jer je sve manja potraznja
Ako bude kakav lijep grant (za neupučene grantove nevladine organizacije dobivaju kao nepovratna sredstva) mi \"buntovnici\" onda pustamo muziku i mašemo rukama i nogama u znak protesta ..... nešto malo izvikujemo ....... baš smo COOOL .... baš smo IN NEMA GRANTA !? - NEMA NI PROTESTA. A gdje cemo drugo to radit nego .... hmmmm - pred KATEDRALOOOOMM !!!!
U petak poslije dzume svi iz djamije Kralja Fahda juris na vladu da rusimo americke islamofasite i da trazimo povratak bogumilskoj crkvi dobrih bosnjana. Zabraniti Komsicu izlazak iz zemlje dok ne kazxe gdje su pare sto ih je uzeo Silajdzic. Nece vise lopovi vladati Sarajevom ni Zlajini ublehasi trosit pare na ovakve gluposti
šta drugo očekivati od plaćenika!? jedna od starih otrcanih priča Zlajinih \"glumaca\"...
Udrite ih po ušima! m...ter im ...bem
Evo ja imam 17 godina, odmah cu izac da pravimo one proteste kao u Kairu, i ima ovakvih kao ja 90%, samo sto treba neko stariji da organizira, pa sta cekate vise ?? Osvetljajte obraz Sarajlijama i Bosancima... VELIKIM BOGOM SE KUNEMO, DA ROBOVI BITI NECEMO... BOSNA 4 EVER !
Bilo je mrtvih i poslije Denisa Mrnjavca... ali vi te događaje niste propratili. Valjda zato što je Behmen došao na vlast. Miševi! Neko će reći da su ovi drugi bili kriminaci, pa nema veze. To znači da su kriminalci toliko jaki, da ih nije strah od posljedica. Da li smo došli u situaciju da policija samo evidentira smrt člana bande, kao u SAD. S takvom politikom imat ćemo jedno ubistvo dnevno. Poenta je da je država slaba, da je korupcija svugdje, da sudstvo nije u stanju da zatvori kriminalce, policija ne vidi smisao u hapšenju ikoga... Umjesto da se zalažete za ideje, vi ste poslušni vojnici pojedinaca.
Pokret Dosta je cirkus. Stvarno totalni kretenizam. Ako mislite da ti mladi izlaze na ulicu da prave predstave samo iz entuzijazma onda ste ludi. Dobivaju lijepe pare za svoje performanse.
JELI POKRET DOSTA NEKA VJERSKA ORGANIZACIJA - STALNO PRAKTIKUJU AKTIVNOSTI PRED KATEDRALOM ?
zar ovi Zlajini ublehasi jos uvijek postoje?!? Nemaju ni trunke stida... cak i mrtve iskoristavaju. Zali Boze
Koji smo mi jadovi, kad mi mislimo da na ovaj nacin mozemo nesta doista promjeniti... PROTESTI KO U KAIRU, NE BUDI PI*KE ! JADOVI !