Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma da, njemu se odma pronadje auto, a kad nekom jadniku ukradu na startu nema istrage.
Da dodam: AV AV AVAVAV
majke ti nađi mi jadnika koji vozi novog audija. ili je političar ili je kriminalac, a vrlo često je jedno i drugo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čudi me da su mu našli auto i to na Sokocu čak! Da su meni ukrali spesj šatl nikad ga ne bi našli.
prvo moras imati space shuttle da bi ti ga ukrali... :)
I uvijek Pale i Sokolac, zar vise ne zna policija gdje da trazi, gore je sva autobanda
mAJKIČKA SE PROVOZALA, PA ZABORAVILA DA VRATI.
90% ukradenih kola zavrsi kod Srbadije ali niko nista ne poduzima,garant i policija njihova radi u talu snjihovom automafijom..
slusajuci vecerasnji dnevnik i nabrojane kradje automobila visokih zvanicnika mogu samo zakljuciti da ljudi ugovore kradju,nema logike da se svake godine ukrade par sluzbenih automobila
Pa hoce li ovom Ljubicu suditi za kradju auta onda?
Mislim da na Sokocu, u šumi, ima više auta nego gljiva!
iMA I OKO MOSTARA. PITAJ ČOVIĆA I NJEGOVE VOZAĆE!
Pitam se hoće li iko postaviti pitanje Ljubiću zašto je službeno vozilo parkirano na parkingu ispred njegove zgrade? U tekstu također piše da je vozilo vraćeno vlasniku? Kojem vlasniku? Ljubiću ili državi? Ovdje se političari ponašaju kao da je sve što je državno u stvari njihovo privatno vlasništvo. Hoće li iko u ovoj državi odgovarati za bahato ponašanje?
VLASNIKU, NARAVNO! ČOVIĆ, LJUBIĆ, ČAVARA I TAKVI MISLE DA SU DRŽAVA!?!? MISLIM PO PONAŠANJU I PRIJeTNJAMA.
sigurno je platio namjesteno sve usluga za uslugu
Kud ne ukradoše Božu Ljubića pa da ga rastave i prodaju u auto otpad, umjesto auta!
Je li naš jadni Božo pješke išao na posao dok mu je auto bilo ukradeno?
Halo Bing kako brat? Opet ministru klepio auto pred stanom, ah taj mladac nikako da nauči....
Niki probleeeeeeem ....ide drugi , bolji , jaci , svijetla obraza ....
S kim je on u talu? Drugo auto mu kradu!
Ma kad pola SIPA-e, i policije i svih ostalih zakonodavaca radi sa automafijom, morali su naci, jer su ih pritisli i onda i ovi automafijasi su poceli se raspitivat gdje auto, dok ga nisu nasli. Mislis da ga je policija nasla. Policija je samo pritisla bossove, a ovi su nasli auto i javili policiji. A kad nekom ovako ukradu, onda se niko ni ne trudi da nadje auto i svakom dobro onda.
Doktor ortopedije i sitni komunisticki pacov, a danas jedan od najvecih hrvatskih nacionalista Bozo Ljubic, uvijek se zalagao za "jednakopravnost" Hrvata, lupetao o "majorizaciji" Hrvata itd. Znam dosta Hrvata koji ne mogu kupiti ni pisljivog Fiat Punta ili Renault Clia, a Ljubic voza li voza BMW-a, placenog novcem porsekih obveznika. Ovaj komunisticki ublehas, koji je karijeru na KCUS prije rata gradio preko crvene partijske knjizice, a 1991 postao nacionalista obolivsi od amnezije i nesjecajuci se sta je bio u 1980tim, voza luksuznu limuzinu, a on nesto propovjeda "jednakopravnost" Hrvata. Ako si za jednakopravnost Hrvata ublehasu, sto svaki Hrvat ne voza BMW-a kakvog ti vozas, samo bih te to zelio pitati.
Jedini minus mi je udario Jokerinho, HDZ-ovac, kad sam prozvao Ljubica, ko da sam Jokerinhu opsovao mrtvu rodbinu.
Posudili, provozali se i parkirali..