Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pogana srpsk... tako je, momcino - pozdrav
a samo mi reci gdje je to Glavas nasao utociste.....
dok god nas tjerate da zivimo u dva entiteta i dok god zlocinci imaju pola drzave kao nagradu za genocid, do tada treba samo da cutite i da vam se zabrani prilaz muslimanskim grobljima, gadovi
Mnogo ste se zanijeli plavoki turci ne svi smo mi srbi
Ne ocekujmo previshe - Evropa je pokazala vijekovima svoj odnos prema Bosni, odnosno prema Muslimanima. Nece nam biti lahko povratiti granice i izbrisati Smrdsku. Trebamo biti strpljivi i cekati - valjda se Vojvodina probudi pa da krenemo i mi...
Proslo je tek 15-ak godina odkako su im Srbi (koji imaju ime, samo sto je tih imena mnogo vise od 2-3, a tvorevina iz koje dolaze se sada zove Republika Srpska) pobili sve najmilije. I vec se trazi od tih ljudi, kao i od svih Bosanaca (a ponajvise Bosnjaka) da se sve zaboravi. Kao eto nije bilo nista. Bolje da pricamo o tome kako je recesija pogodila Srebrenicu nego da se prisjecamo ko i kako je pobio tolike nevine ljude i djecu. I kao da je tim zenama sada bez oceva, brace, sinova, familije, zivota stalo do kojekakvih rudnika i o cemu se sve prica. Njima vjerovatno nije ni do cega osim da se sto vise tih \"imena\", (ali imena koja su sve cesce bez imena) osudi i zatvori. A sigurno ih najvise pogadja to sto je Srebrenica i dalje pod kontrolom tih istih \"imena\" koji su ih prije nekoliko godina klali. Sramota za EU za USA i za cijeli svijet!
Ma da, ma da. Kad se toliko brinete, sto je ostaviste onima koji su i napravili genocid, a vi je cuvali. Niste se udostojili ni da im osigurate slobodu i sigurnost.