Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drzati covjeka toliko u zatvoru, bez podignute optuznice...sramota za tuzilastvo
Pustite čovjeka borio se za ovu zemlju nikome nista ne radi osim sto smeta četnicima u SIPI .
kakav sud, kakva pravna država ... sve one koji su učestvovali u davanju državljanstva i dokumenata ovakvoj bagri, treba poslati na doživotnu robiju ... do zadnjeg službenika na šalteru ... a za abu hamzu i njemu slične ... poseban tretman ...tzv. "kratki postupak" ... a ove što ga brane ... hitno i organizirano poslati u siriju na ratište ... nek se tamo dokazuju
Nisam za spojene posude al ovoj državi nije prijetnja neki tipovi koje je SIPA prijavila državnom tužilaštvu a tužiteljica Vesna 7 GODINA NIJE PODUZELA NIŠTA ! ZA to je dobila 20% manju platu 3 mjeseca, PA AKO NAREDNIH 7 godina ne uradi ništa onda će dobiti opet 20% manju platu. HAmzu je naravno kao nacionalnu prijetnju trebalo prije 7 godina na sud ili ***rtovati. A ko mu je dao državljanstvo i njega malo pritvorit e ne na platu od 5000 km mjesečno !
D e p o r tacija je čak zabranjena i na KLIXu !!
Nekoliko stotina hiljada prodefilovanih sirijaca nisu nacionalna opasnost za Srbiju, Grčku i Njemačku ??? Izgleda je došlo do izvitoperavanja koncepta islamske opasnosti u samo svijesti pravoslavnog čovjeka u Srpskoj !
Ako ovoga puste onda treba i mladica i karadzica!Nisu valjda tolikoludi da puste ovoga koljaca!
Ako ima kakve sumnje njega je trebalo na sud ko Šešelja. A Šešelj je 91 na TV kao Minimaxov gost izjavio KLAĆEMO HRVATE ! I nikad nije nosio bradu.
Pravi primjer ljuskih prava koja regulišu organizacije poput "Institucija ombudsmena/ombudsmana za ljudska prava" gdje su sami politroni i gdje se svodi na ligni profit, a sve to dokazuje kako čovjek 8 godina je zatvoren bez optužnice mimo svih ljuskih normi a gdje ta institucija jednostavno podupire taj zločin nad ljudima i kako da se zove za ljuska prava kada oni isti ih krše đikani.
Ko je sad ovaj mentol? Vidi mu se na faci da je postenjak nekakav
Sloboda za covjeka koji je branio BiH od cetnika!!!!
Sloboda za covjeka koji je branio BiH od cetnika!!!!
Sloboda za covjeka koji je branio BiH od cetnika!!!!
Slika i prilika bosnje, oni ovakve bracom zovu.
E, neka su tvoji četalji bolji mamcu ti nabijem vlasku !
Ja tvoju necu nek se dzukele uce na njoj. Nit sam srbin nit su cetalji moji dzukelo glupa. Ali ovo ste vi poslije nekoliko decenija priglupljivanja islamom, abu hamza
Znajuci kako nasi politicari ekspresno donose zakone ovaj ce umrijeti u zatvoru
vidje bradurine
serem mu se u bradu usmrđelu
A ja tebi na ime.
E moji klixovci...pokazujete svoje pravo lice! Jebo vas ovaj uscuhli bradonja da vas jebo,vodite ga sebi kuci.
Boga mi su Bosnjaci postali veći neprijatelji BiH od Ustasa i Cetnika,nema blistavo Bosne i Hercegovine ako se Bosanci svih vjera ne dignu protiv extrema na svim stranama.Dajte mi pusku idem prvi na talibane
Slazem se, kada ne bude vise ekstremista onda ce biti mir. Ali to je utopija, budala je uvijek bilo i uvijek ce ih biti.