BiH
112

Uključite se: Heroji su među nama, pronađimo ih zajedno

Klix.ba
Coca-Cola, Gracija i Klix.ba vas pozivaju da zajednički pronađemo heroje među nama!

U vremenu kada nam je teško povjerovati u dobra djela – potrebni su nam heroji. I to ne bilo kakvi heroji, već oni koji su među nama, koje srećemo i viđamo svaki dan, ali nikad ne zastanemo i zaista razmislimo o njihovim djelima. I zato smo odlučili da vas pozovemo da s nama podijelite priče o herojima koji su među nama. Sigurni smo da znate ovakve ljude, one koji su inspiracija za sve oko sebe, koji šire pozitivan duh i uvijek imaju toplu riječ za svakoga. Ljude koji svojim malim djelima pomažu pojedincima, ali i lokalnoj zajednici kako bi sutra bilo bolje za sve.

Kompanija Coca-Cola, u saradnji s magazinom Gracija i portalom Klix.ba, poziva sve zainteresirane da napišu priču do 500 riječi o heroju među nama, prilože fotografiju heroja i svoju fotografiju, te je pošalju do 20. januara na navedene email adrese sa naznakom "Heroji su među nama": [email protected] i [email protected].

Pet najboljih priča po ocjeni žirija će biti objavljeno u printanom izdanju magazina Gracija, od 31. januara 2014. godine, kao i na web-portalu Klix.ba.

Heroji su među nama!