Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je na faleticima u vikendici od 2 miliona maraka a Damire...
ovo je definitivno CIRKUS u sudu,tutilastvu,da negovorimo koliko rupa ima u supljeem zakonu,kroz koji nas i Arapagosi prave budalama...mozda cak i bolje bilo da vise neobjavljujete nikakve vijesti o ovom lopovima,,ovako samo pravite cirkus i ismijavanje...
poceli lopivluci pritisci i ucjene SIPA i Tuzilastvo ne.posustajte samo jos jace hapsite
Eto on neće utjecati na svjedoke on je cvjećka, ali Jasmina Horo srčani bolesnik od 56 godina ona hoće. Sve ih sačekuje u mraku u slobodno vrijeme da "utječe" na njih. Koja farsa od pravosuđa i pravde.
Kvota 1000 da će ga pustiti da se brani sa slobode !
kolika im je plata 3000-5000 km?kako mogu podizati vile od 2 miliona,hadzic,konakovic...jednog dana sve ce vam biti oduzeto i u zatvor min 20 god
Radi Zlaja dobro iz pozadine
Ma, oprostite mu !
Koliko je moćan ovaj Zagonđija...sve pokradoše a niko da zaglavi...
Nista se nije moglo yraditi bez Damirovog odobrenja .Nasao je taj vezu da ga puste kuci.Koga li je podmitio?.Ne bi me iznenadilo da mu se jos i izvine i da dobije odstetu za ovaj period sto je bio u zatvoru.
Ovdje treba sudije vjesat po banderama... Nema druge. A ovu bagru ne hapsiti... odmah pred zid, streljacki vod .. sva imovina konfiskovana. Nema nista da mu ostane ni od zene ni od bliznje a i dalnje familije!
hallo,kakve su ovo igrarije?? ljudi probudite se,kritikujte,napadajte!! ko je on da se on izvuče,a isto je upetljan!!!????!!!!!
hitno federaciju pripojiti r srbskoj tamo je puno poštenije
Za 24 sata je na slobodi,garant
referendum za kolektivno iseljenje naroda
KK Bosna klub pred gašenjem, ko je kriv za to ?
SPORTSKI RIBOLOV ------uhvati ------slikaj ---------pusti...........
znaci pritisci su poceli