Libijski ministar
0
"Ukinuti vize građanima BiH"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima lijepo more i ima leptis magna za posjetiti. Ja bi prvi otisao da posjetim. Treba vidjeti sta imaju od kulturnih spomenika.
Ne, mozda bih trebali zid sagraditi. Aferim Libiji!
Možel\' kako žičara Sarajevo-Tripoli?
hahaha eto lijeba, Gadafi vas ceka rasirenih nogu! idite i ne vracajte se, koji cete nam k...
Englezi pustaju iz zatvora teroriste a Talijani im grade autoput samo da bi bili njihovi glavni ekonomski partneri. Mi nismo jos svjesni sta znaci imati dobre odnose sa Libijom. Samo naprijed partnerstvo sa Libijom, a za ovo ukidanje viza treba zahvaliti i Reisu koji je skoro boravio tamo.
daj para, nako...... jesi li jaran ili nisi....
@LoL Ajde bogati raspitaj se sta je Libija. Care moj, svijet se utrkuje tko ce dobiti posao tamo.Libija je zlatna koka. Imaju para ko u prici
Za vasu informaciju Beograd ima vec odavno redovnu avioliniji za Tripoli, a zna se i zbog kojih razloga, zato dusebriznici zacepite
Nemoj za Libiju majketi Ko smije sjesti u taj avion
Jos samo Albanija da nas pogura i na konju smo !
eto. libija će nam pomoći, to!!! :-(