Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dabogda ga neko
To si trebao uciniti jos davnih dana, i morao bih se mnogo vise angazovati,stavu.da povratis sve neregulrno oduzete funkcije i nadleznosti \"REPUBLICI SRPSKOJ\" i [TI i gosp.KUZMANOVIC i manj se obziri na ostale predstavnike iz raznih stranaka koji svojim nehumanim postupcima. i napadima ;licno na tebe,sa zeljom da se nemozes i nemas kada baviti pravim stvarima za dobrobit cijelog naroda u [RS],a oni se polako i sigurno uvlace u tvoj entitet-preispitaj to malo bolje.Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\'.!
Hahahaha, jao pipo, pardon, Kapitan pipaga mali, pa vi ste derpe, hahahahah Joj sta bi ti pravi talibani za to uradili : ))))
Sto bih volio da mi ga neko sad liuva u paksu. Jeromy me odavno nije kresno. ZIVIO TALIBAN! BIH4EVER!
Sljame ljudski ,lopove krmku lojavi- pa jesil svjestan sta trazis idiote primitivni,tebi treba pod hitno sudit lopove iza resetaka tamo ti je mjesto genocidno govedo doslo iz ukrajinskih kamenjara! BiH4EVER!
Dodike, sine, nomoj budalestine da govorish. NATO, EU, i US su ti Babo ti nemozes tako sa Babom da se svadzas. Hajd sada poljubi Babi cipale i izvini mu se. To je dobar djecak! Dodik onaj ko se igra sa vatrom ce se kad tad zapaliti i ti jarane ces trebati u hitnu i to brzo. Hajd sada spremi Srbski i Ruski pasos pa se spremaj na zivot u inustranstvu ako neces da se ljecis u Bosnia i Herzegovini.
pljackom drzavne imovine kroz ,,privatizaciju\'\' , ali i putevima trgovine ljudima, oruzjem, narkoticima, podsticajnim ,,kaznama\'\' pocinitelja teskih kaznenih i krivicnih djela (ubistva, silovanja, razbojnistva, pljacke, itd.) bosnjacki stranacki klanovi, tajkuni i kriminalci od dejtona do danas od bh pravosudja i tuzilastva napravili su instituciju za zastitu kriminala, nepotizma, korupcije, itd., sa jednim od posljednjih udaraca svojih saradnika u ,,slucaju\'\' ispred zgrade bh suda koji je opet ,,slucajno\'\' demonstrativno prikazan javnosti kako bi sirokim narodnim masama dokazali da je drzavni sud nistavan i bespomocan pred daleko snaznijim - serijatskim. dodik se naprosto ne zeli petljati u politiku koja je potrosila svu drzavnu imovinu uz ,,kolateralne\'\' ljudske zrtve za ,,vitalne nacionalne intesrese\'\' ciji je vremenom njihov dotrajali, ofucani, oderani paravan zamijenila religijskom zastitom svoga i kriminala svojih kriminalaca.
ma nade ovaj uvijek nekakav razlog za te ustavne promjene..dzaba sere..
jedan od najjacih udaraca najvisoj zakonodavno-pravnoj instituciji jedne drzave - je udarc i obaranje na tlo zene, najblize srodnice maloljetne zrtve navodjenja na torturu prostituciju - sam cin razbojnickog siledzijstva je manje bitan od demonstrativne prezentacije neciste sile unutar zidova institucije koja destruktivnom cini strukturu iz kriminogenih megalo manijakalnih kleptoteokratskih apetita. dodik ne radi nista drugo osim sto izbjegava svoje uplitanje u zagovornike serijatskog zakona.
dodik je sada najveca budaletina na svijetu ili jos tacnije covjek za sprdanje i zajebanciju.......
Ukinuti ovu stranicu sto forsira Micu!
O Dodiku je suvisno komentarisati,kao i davati komentare na njegove izjave,ako Srbi njega prihvataju kao lidera,ja ih vec pocinjem zaliti.Tesko narodu kome je Dodik lider,a i lideru kojeg izaberu Srbi.On je unaprijed osudjen na tamnicu ili smrt
@ DEMI-KAKA Ovo sto pises ne pripada gluposti niti bezobrazluku,ni zabavi, ovo je nesto sto cak nisam ni razumio,to je djelo divljka,morona ili imbecila,bas kao sto si i ti proizvod kobile i magarca kojeg je majka kobila odbila od sise i ti se prihvatio dojiti cace
Kad ce vise ovog vlaseta i mamlaza pozvati na kolac! Glup je ko ljubavni ud.
što li ? Mislim da bi Radovan rado ukinuo Haški tribunal.