Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ej Ramo, Ramo, Ramo, druže moj, Ramo, Ramo, druže moj, da li čuješ jecaj moj?....
UPORNO SEBI POSTAVLJAM PITANJE ŠTA JE MENI, MOŽDA NISAM NORMALNA. UMJESTO DA KAO I MNOGI U OVOJ ZEMLJI ,,ZDRMAM,, LOVU I OBEZBIJEDIM SE, JA TU GLUMIM NEKAKVOG POŠTENJAČINU ZA KOJU RIJEČ SKORO NIKO U OVOJ ZEMLJI VIŠE NE ZNA NI ŠTA ZNAČI. /U PRILICI SAM DA OVO UČINIM/ MALO ME PRITVORE I NA SLOBODU I POJEO VUK MAGARCA. NARODE, KO JE GOD U MOGUĆNOSTI DA SE NA OVAKAV NAČIN OBEZBIJEDI NEKA NE OKLIJEVA. U OVOJ ZEMLJI I TAKO CVIJETA SAMO OVAJ VID OBEZBJEĐENJA EGZISTENCIJE. PA I ONAKO NEĆETE ODGOVARATI, KADA MOGU SUDIJE I INI ŠTO TO NE BI MOGLI I OSTALI, NARAVNO NA ŽALOST SVIH NAS.
Drazi mi je obraz nego milion maraka.Neka oni zive ovako,ima postenih nacina za boljim zivotom.
Haha, ništa novo. Bilo je i za očekivati da će osumnjičeni biti pušteni iz pritvora. Do sada niko nije ZATVOREN, SAMO JE PRITVARAN I PUŠTAN da se brani sa slobode. To će biti po onoj narodnoj: "Tresla se gora, rodio se miš!" Ne bi me začudilo i da ste je vratili u Tužilaštvo da nastavi sa radom. :))))) Ko će kontrolisati mjere zabrane koje ste joj odredili? Hoće li policija dežurati u njenom stanu i ispred stana??? Smiješno!
E "naseg" tuzilastava,jad bijeda,ocaj i beznadje.
Ramo je jak k'o NATO.
Karadzicu sto nas sve ne pobi,.. *Ebem te drzavo.
još će joj uručiti orden zasluga za narod ..............
divi face
Nije korupcija nikako ne cudi me nista u ovoj Drzavici!
Kad je već primila mito znaci nije joj strano. Dakle, vjerovatno je i ovdje sličan posao radio..
Neko će fasovati, ali ko? I kad? Ništa dok se klix tužilaštvo ne izjasni. Danas pretežno oblačno sa sunčanim intervalima na portalu. Joj naslova raznih, ahaha.