Besim Mehmedić, premijer KS
0
'Ukidanje granta Gradu nije konačna odluka'
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bagra \'sdaovska\'...usmrdjeli ste se od kriminala!
hoce mi neko reci valjan razlog postojanja grada
ovaj bi potez samo mogao ici u prilog SDPu jer ce zbog ovakvih postupaka na sljedecim izborima pobjediti i na visem nivou vlasti.
ne da toplanama da dignu cijenu grijanja, odbio je da plaća grasove dugove, od mene već ima dva plusa
odrona od države
Evo mu od mene 100 dana, kao i Gradskoj upravi. Neću ga ništa kritikovati. Besime rastjeraj mafiju (Nisi valjda i ti njihov)!
Hajde Besime, da te vidimo na djelu!!!
Naravo da treba ukinuti kantone. Samo su na teret budzeta. Koliko bi FBiH imala vise novaca u svom budzetu da ne hrani ovoliku beskorisnu administraciju.
Besime,sredi ih,otjeraj korumpiranu bagru!
dipl .ing. arh., 25 god staža
Samo vi placite i kukajte, ali para nema.........hahahahahahahahhahahah!!!!!!!!
najbolje bi bilo da se vrati prvom poslu, držanju kafića , ide mu mnhogo bolje nego ovo zadnje što je radio ili radi,šminker , ublehaš slatkorječivi, kad zagrebeš šuplja do bola,
Kakav god bio SDP bolji je od ovih mafijaša,sad umjesto policiske države imamo mafijašku,jedva čekam izbore!!
i pretpostavljala sam da će ovako biti, da će kantonalna vlada na sve načine srozavati i kočiti gradsku upravu samo zato što je pobijedio SDP. Pa jel oni misle da su svi slijepci i budale i da ih ne čitaju?
UKINUTI KANOTONALNI NIVO VLASTI ... kantonalni nivo vlasti je nivo kojije NEPOTREBAN!