Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo je nemoralno spominjati narodu skupa auta. trebali ste akciju držati u tajnosti.
OVAJ KLIX BAS CIRKUS PORTAL..JEDAN OD VECIH PROBLEMA KANTONA SARAJEVO JE ATO SE DNEVNO UKRADE 5 VOZILA I NIKAD NISTA NE.PISU O TOME...ZENI OTELI NOVO AUTO SA ORUZIJEM...NEKU NOC HODAJU PO GRBAVICI SA KALASIMA U 10 NAVECE...OTIMAJU TIGUANA..MALO PRIJE OTELI COVJEKU BMW F10 MALTRETIRA NAS 10 PISLJIVOH LOPOVA SA PALA I LUKAVICE A ,METROPOLA SARAJEVO, TO TRPI ZBOG KORUMPIRANIH DROTOVA!!!!!!! DO KAD CE LJUD MORATI RADITI ZASTITE UZIMATI PEZO, RENO...JER SE BOJI DA UZME AUDI BMW WV JER SE SVE KRADE??? JEL VRIJEME DA POLICIJA ISPALI 5 REDENIKA U JEDNU OD TAKVIH GRUPA I DA SE DRUGI USERU I DA STANE TA KRADJA??????? ILI DA NASTAVE NAPALCIVATI KAZNE DVICAMA STO IM NE RADI STOPKA??? BOLJE OVO DRUGO..IMA NORMA NA POSLU ISPUNIS I ETO PLATE CCC
reko sam ja davno: kad se radi o parama, drzavne institucije kao UIO radde bez greske. Nema nikakvih problema, nit etno nacinoalnih podjela, nit regionalnih ni nista... Samo interes da se kes uzme od obicnog pucanstva.
Bez ulaganja, plaČeno sve do registracije !
Sva ova slupana auta se dotjeraju, operu motori i prodaju po piku
ovi u kiseljaku i vitezu glume kriminalce iz hercegovine, nicu im ni do koljena kad je kriminal u pitanju
biznis ,nesto cudno
"zapad" nikad ne bi bio zapad da je dopustio da ga njen svijet podkrada, udri drzavo zbog naseg sutra.