Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Već postoji alternativa NOVE AKCIZE SVIMA, već je trebala biti usvojena , a onda cijeni ekpsplozija svih cijena, grijanja i ostalog. Važno je da se HErceg Bosni ne uskrati 15 neporozovanih miliona mjesečno, ko SDA na glasanje u Stocu !
EU poručuje da je Nemoralno plaćati 15 miliona PDVa državi MJESEČNO, ko Fadil da je nemoralno zapošljavati na budžetske jasle :)))))))))))) Upravo na N1 TV objavili inteview Klixa sa direktorom FIA , kažu globalno viralan ! A fino će Fadilova kćerka uoblićit izvještaje o nedostatku ovi 15 miliona mjesečno !
možda je rješenje da se podjelimo, pa da svako svoju djubrad pobije
Ne treba HDZ potpomoci da lakse krenu finansijski u zaseban entitet.Po meni je budala i lud svaki onaj ko da 1 fening za tu lutriju
Kako ce izglasat kad ih je vecina kupljena od kladionica.
ko se i na šta oslobađa dažbina?
eto bijeda vise nece moci ni lutrije igrati paja
PDV ne plaća vlasnik klapionice nego igrač kada izvrši uplatu.
Opet po postenom narodu ☺