Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sipa je srpska i niko je vise drugacije ne dozivljava....hlupat ce se Bosnjaci po glavi zbog sipe al bit ce im kasni
Nabijem vas, zasto ignorisete skup Cetnika u Visegradu? Zar nisu oni prijetnja ovoj drzavi? Ja kako se sjecam, nisu ni "vehabije" ni "IDIL" ubijali nevine Hrvate i Bosnjake i otimali im zemlju. 'bem im sve po spisku.
Ma brate ovdje treba dici ruke od svega i poceti drugo poluvrijeme sa njima. Nema ovdje nista od ovog posranog modela.
SIPU podrzavam, al mi nije jasno....sto bi neko pravio eksplozivnu napravu u BiH da salje u drugu zemlju? Pa ima dovoljno extremista sirom svijeta da je prave u svojoj drzavi.....il su Bosanci experti za to.......mislim fakat.
Ovo govori o tzv. profesionalnosti nase obavjestajno-sigurnosne zajednice. Dobili su sve na tanjiru od svedske i holandske policije. A onda se pravi spektakl od akcije. Sve proglasava terorizam. U Avazu veliki naslov o tome. A u stvari radi se o kriminalnim bandama. Barem je svedska policija profesionalna. Istina se nemoze sakriti. Te agencije ne rade nista. Isto se odnosi na sudstvo i tuzilastvo. A onda ovo bude prilika da pokazu da kao nesto rade.
Nemislim da je slucajno naravno. To je ucinjeno namjerno. Ali se ovo treba tuci razotkrivanjem kao neprofesionalizam. I ima tu masa toga sto je amatersko. Ne samo u Sipi i Osi. Recimo onaj glavonja Selimovic koji je cekao tu Sipu dok su palili Predsjednistvo, a u uredno se bio spreman javiti za iduci mandat (da toga svega nije bilo). Ili ovaj Pecanac koji javno izlazi u javnost i kaze da MUP KS nemoze nista uraditi ako bude jos demonstracija (neposredno nakon februarskih paljevina). A sada podmece sindikat trazeci drugi mandat. Puno toga smdri u nasoj obavjestajno-sigurnosnoj zajednici. Nisu tu samo Sipa i Osa. Problem je siri. Meni jedino kao profesionalac izgleda komesar ZE-Do kantona.
trenerka stil, nose je svi nosi je i ti
konta SIPA,bosnje ce skontat,pa se pravda...
Joj ljudi pustite te jadne Švede. Oni su u velikim problemima. Rade, primaju redovno platu, imaju socijalno osiguranje, moraju svake godine na zimovanje i ljetovanje itd. Valjalo bi da mi iz BiH-a njima pomognemo. To ti je bolan gola bijeda.
Uhapšeni > predati Tužilaštvu BiH > pušteni na slobodu.