Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno
http://www.pogledaj.tk/
A jel to dosla voda na Bistrik????
Sandžaklije su čak i genetski predispozicionirani da vladaju pa makar i u kriminalu. Dovoljno je da se pojavi Fahro ili Ganić pa da čaršijski \"crevari\" padnu na stražnjicu a sarajevski uličari samo mogu sanjati da urade posao od milion KM
jel sutra SIPA na naslovnici ABA3A? Umjesto Heće
Pade Avazov zet Zijo Turkovic. Hocel mu hanuma i dalje voditi emisije na Alfi ili je kao zenu mafijasa ceka neka funkcija u Radoncicevoj stranci.
Čestitka tužilaštvu na čelu sa Gospodinom Barašinom i bravo za SIPA-u na uspješnom hapšenju kriminalaca.Još jednom veliko BRAVO.
A to sto su pobili tolike ljude to je usput... Vaznije je da su opljackali aerodrom.
Hahahaha...najbolji su ovi sto ispravljaju PRAVILNE STVARI. Pa seljacine jedne ako se u vasem selu govori cetvorica ne mora znaciti da je to pravilno. PRAVILNO JE \"CETVERICA\" !!!
joj ocam\',zamalo i mene da ufate, al im utekoh
ode komsija danas...dodjose crni i izvedose komsu iz zgrade, rano ... ode cojk bez kafe i neumiven :) isprati ga cijeli HAUSTOR :)
bravo sipa! dole nepismeni sarajevo-x!
E i ovo četverica,peterica,visočiji...mislim to nije novi pravopis nego iskrivljeni stari...ovo je sramota za sve ljude u BiH...ne treba izmišljati,ispadamo smiješni okolo...
A gdje su imena počinitelja???Koliko ih je uhićeno???Kako teče postupak protiv njih???Na osnovu kojih dokaza ih se sumnjiči da su ubili ove ljude???
Profesionalci, tako se to radi, ko u filmovima