Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ti stedi nemoj se rasipat trebat ce ti za advokata
Koja je to pantljicara trazice advokata po sluzbenoj duznosti.
kakav narod takva i vlast
DA ŠTEDIMO, DA NE JEDEMO, IDIOTČINA!
Bahilj, nemoj se tusirati u zatvoru
Stedi sapun, nemoj se saginjati :D
Napokon da i mi docekamo da se pocnu hapsiti pravi teroristi u drzavi.
STO VOLIM OVO NAZOR SMIJENJE .DIVOTA
Ma pustice ih sve
..ovo mnoogo govori i ovom narodu nasem..eto samo OVAJj debil jos uvijek obavlja funckiju nakon sto se smijao u lice ljudima ( onima koji ne zive od budzetskog kolaca)... mi ovo sve dozvoljavamo.. meni je malo muka vec od njih..malo vise. Probudite se ljudi, izadjite na izbore , pa zar dosad nista niste naucili?? zar za 20 godina jos uvijek idete slusati ove nehljebe kako imaju obraza i obecavati jos nesto.. Zelim im dugu strarost u tesku bolest.
Smješkaj se smješkaj!
Gade mi se kandidatske liste za parlament! Hoću da na izborima biram VLADU a ne da je bira parlament za mene! Dosta mi je anonimusa na ministarskim pozicijama!
Ministar Bahil???????? Svašta.
J3bem Bahilju zensku familiju,a njemu zelim da umrie citavu godinu od cira na zelucu izazvanog gladju!
Zayebav'o se covjek.
ministre u znak protesta što si uhapšen nemoj jesti zatvorsku hranu
...kako ga ona crnka samo zenta...
pohapsit teroriste jakako !!!