Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drago mi je da znam iz koje je stranke, a cijeli dan su optuzivali SDA, mada nisu ni oni bolji
A iz koje je stranke, reci da i mi znamo? Do sada smo saznali da nije iz SDP-a.
Moj listopade, tvoje je pravo da vjeruješ u šta hoćeš, ja nemam namjeru da ti objašnjavam zašto nisi u pravu.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovakvi ste vi svi koliko je samo Damir Hadzic novca pokrao preko različitih tendera, koncesija, koliko li je samo aktovki novca kuci odnio.
davno su te pare zavrsile preko grane. kad su pojedini mediji pisali kako lagumdzije kupuje zgrade dole kod arapa. a gdje je najskuplji autoput na svijetu i najskuplji tuneli u evropi koje su opet pravili ovi iz sdp-a? pokrali su stotine miliona i ovaj je mala maca, samo sto se nadaju da ce izdati sa kim je u talu. jedini problem sto su u TK sdp tuzioci
Da li ćeš izbaciti iz partije i svog brata, koji je za vrijeme Konvencije Foruma mladih držao transparent s natpisom SMRT PEDERIMA? Da li ćeš napraviti to, Irfane Čengiću? Ili, još moralnije, podnijeti stavku zbog sramote koju je tvoj brat donio Partiji?
Bit će "izbačen iz stranke". Ovde ili ne zna Irfan ili ne zna novinar. Valjda će biti isključen iz članstva, ako bude.
Postavite ga za oredsjdnika jer takav je bio i Lagumđija.
Sve koji su ukrali 1KM u zatvor, ovaj novi sekretar je još mlad i nadam se da neče nastaviti tamo gdje su drugovi stali.
Obeć'o si mitoooooooo
Ima li kraja stoko nezasita, kako vas nije boga strah, fujjj na vjesala ovakve treba
Ako mislite da ste na ovaj način narodu zamazali oči,varate se.Da ste bili kako treba ovaj gospodin ne bi imao priliku da dođe na ovakvu poziciji.Za ovoliko godina vi niste uspjeli da provalite o kakvom se čovjeku radi,čovjeku koji je sklon kriminalu,korupciji itd.Nije,već ste to do sada odobravali i nije vam smetalo sve do trenutka kada je on nekome malo jačem zasmetao,u ovom slučaju pomenutom preduzeću.E tada ste se vi oglasili,osudili sve to i bezbeli izbacili ga iz partije.Do sada što je bilo,halalosum.A bilo je sigurno,nevjerujem da mu je ovo prvi put.PROVIDNI STE I OFIRNI i zato ste tu gdje jeste.Blago rečeno pred raspadom.
Sve ministar do ministra. Najveca bijeda koju nam je donio dejton su Kantoni. Vidi samo Ministarstvo energetike, rudarstva....itd, u Tuzli hajd i nekako ali zamislite ih u Zapadno hercegovackom itd. Zar to ne moze na nivou drzave ili u krajnjem na nivou Federacije odmah bi se smanjilo za 10 puta lopovluk
Zar ne ide prvo partijska opomena ko nekad u yu :-)
A covjek se taman obradovao evo 10 000 na guzove e nek su te uhvatili mamu li ti, ja poginem od posla za pisanih 5 stoja,a on hoce na guzove 10 000,dobrodosao u Zenicu.
cuj bit ce izbacen iz stranke i to "najvjerovatnije"... Ma streljanje svakog ovakvog pa da mi je rođeni brat.... a koliko je javna funkcija visoka - toliko ga visoko i objesit nakon streljanja. preki sud. Dosta bagro!
U sdp-u su i ostali samo lopovi. Navodim primjer Varesa, gdje je sdp bio na vlasti od 1990 g., a za zadnje izbore su za gradonacelnika kandidovali nijaza zutica, lika koji je lopov i to svi znaju, te dobili samo 500 glasova i na taj nacin poklonili pobjedu sda. sdp u Varesu je familijarni skup. Evo malo nijaza ;) http://m.youtube.com/watch?v=KU5rustmSq4
ma ljubi ga majka
auu pazi Titinih pionira sto kradu,sdrpovci u duhu komunizma :)
...načeli ga k'o Argetu